Zack (!)

Idag lyckades jag stjäla en collie!!! Jättekul tycker jag. Jag älskar hundar - o katter också... Men har ett aldeles för trassligt liv för o kunna ha ett eget husdjur... Så, va gör man jo, man avlastar en vän =) Riktigt kul. Tog en långpromenad o sen skulle vi vila lite innan vi skulle hälsa på min sambo - men icke! Vi tvärsomnade båda två - skönt.  Anledningen till att jag sitter här så sent på natten är för att jag endå fick åka och skjutsa på min kära vän så han skulle komma hem, men de e snart dags för sova.

Ja just - idag gick träningen himlans bra, tunga bänk, starkare än nästan aldrig förr - Otroligt roligt, hoppas på att jag håller mig frisk och kry fram till EM nu.

När jag vaknar blir de en kul dag. Ska föst ut på en riktigt lång promenix med Zackis o sen ska jag träna simmarna men SEN - då ska jag till Örebro och kalasa med två goda vänner det kommer bli superroligt, jag har varit alldeles för dålig på att ta mig tid till dom, så nu äntligen!

Tills vidare!

Underbart

Shit vilken skön dag. De verkar som jag  är tjejen som gillar o ha mycket att göra... =) *no shit sherlock!!*
I alla fall. I morse gick jag upp tidigt för o skriva en mattetenta i derivatans tecken. Gick otroligt bra, alla rätt och färdig efter halva tiden.. Blev rätt impad själv. De andra två mattentorna har jag riktigt svettats och haft högre puls än under ett spinning pass. men nu var jag mycket mer förberedd.. Kan bero på att derivata är ett litet favorit kapitel =)

Sen bar det av till jobbet - DUKA. Trivs som fisken i vattnet där. Riktigt trevligt. Sedan var det till träningen för ett lite halvdant knäböjspass utan utrustning = skönt. Sen hem o renasa jordgubbar för en riktigt jorgubbsfruktsallad med keso - mmmmmmmmmuuumms. Avlslutades med lite chips namnsinamns.... Känns som att leendet fastnat på mina läppar en stund - de e skönt. Även om jag e stressad så kan jag mer och mer ta stressen med ett lugn... Låter konstigt men sant....


Som jag sa till en vän här i kväll - De ska va gött o leva - annars kan de kvitta !!

Pöss

Fest(?)

Idag är en sån där dag man bara vill släppa loss fläsket o njuta! Det är underbart med lite värme. E ju till och med sådär varmt att det blir som dis på himlen... Hoppas på att det blir ett par dagar till =) Nu ska jag hoppa ner i gympaskorna o ta en sån där skön promenad utan måsten o sallt strunt... Jag behöver relax! Ska smörja in hela kroppen i tigerbalsam så att blodet riktigt snurrar runt i kroppen *skrattar*
Ha de gott alla o ta vara på dagen
Kräm

Personligt världsrekord!

Jojjo. Äntligen har jag fått tillbaka lite motivation. De e trist när de går tungt, o man börjar undra *va sjutton gör ja de här för?*
Men så kommer ett sånt där riktigt gott träningspass och allting blir helt plötsligt som vanligt igen *nöjd*.

Har en mattetenta imorgon.. tror att det ska gå bra. Vill så gärna få den här mattekursen undanstökad nu så jag kan njuta lite av värmen som är på ingång i landet!!! Tänkte jag skulle stroppa mig ut på en god promenad nu på kvällningen, med självförtroendet på topp - det kan nog vara bra. Har varit iväg och simmat ett par pass också. Jag är otrolgit överraskad över att det gr så mycket bättre än vad jag hade väntat mig. Konstigt att man kan hålla kvar teknik och kondition så länge utan träning! Grymt. Så jag hoppas på att kunna hålla 2 pass i veckan ett tag framöver, behöver det för min för tillfälllet osvarvade kropp =).

Imorgon ska jag dansa i 2(!) timmar... Tror jag kommer att vara helt slut efter, men efteråt har jag blivit lovad en finfin massage av en kompis i öret *tackar och bockar* Min kropp är verkligen som en rock just nu, känner mig så hård att jag snart spricker.. Ska blir skönt att f¨pumpa ur all laddning på EM.. dock är det ju tyvärr 6 veckor kvar men den som väntar på nåt gott...

Ha de så fint.. Ta hand om er.
ciao

Massage!

Äntligen!!!
Dags för massage hos Patricia idag. Hon är så grym! I like - High five! skratt*
Hon är skämt o sida jätteduktig. Jag har längtat i två veckor nu, men de skumma är att jag samtidigt är otroligt nervös. För hon tar i bra, men de känns =) Sen ska jag vila resten av dan o köra lite markträning ikväll.

Blev riktigt sur och grinig igår. Skulle köra svettig boxning med sambon, men vad skedde ? Jo- jag fick köra ren boxningsteknik i en timme... Shit, ja skulle ju vbara bränna lite kalorier va de tänkt *suck* Jaja, de va riktigt bra att få lära sig tekniken, men endå.. de va ju absolut inte det som jag hade tänkt. Jag kunde hellre åkt till ett gym och kört boxercise - som sagt jag ville ju bara få svettas ordentligt *besviken, men endå inte (?)*

Jaja, mer till gårdagen; snälla Mattias Simonsson fixaderedigerade minibilder åt mig som jag ska skicka till Eiselt. Han har även lagt mig som start på min hemsida *väldigt stolt och glad* tycker själv inte att jag är den bästa modellen, men men.... Nu ska jag duscha så jag inte luktar skunk under Patricias näsa o så ska jag mejla iväg ett par bilder till Eiselts hemsida - check it out www.eiselt.se o klicka team eiselt. (Kommer troligen inom någon dag)

Vill även skicka en snabblänk till Mattias eftersom de e en sån tuff brud på startsidan =) www.majtan.fotosidan.se

Kram på er alla

Shit asså!

Haha så säger ju bara småtjejer =)

Jo idag har de varit tufft. Riktigt tungt knäböjspass! Det var grymt. Pers o allt. Dock är jag så fet att dräkten ger mig riktiga skador.. Men men, vill man bli bäst så... Kollade nomineringarna på epf's hemsida. Visade sig att jag var nominerad etta! Riktigt överraskande, och kul så klart! Nu är det bara att träna hårt och hoppas på att de andra tjejerna inte anmält nåra skojvikter för att luras... Men det spelar iofs inte någon roll. Tävlingen är inte avgjord förränn alla gjort sina lyft och vad som helst kan hända.. Men jag ska ju inte säga att jag blir deppig för det *skratt* det är grymt ärofyllt att vara nominerad etta! Förra året var jag nominerad femma på EM och jag kom trea. Så som sagt, man vet aldrig. En del tjejer kan ju byta viktklaser och hålla på. De e en riktigt psyksport på vissa sätt.. Ha, men det är kul endå!

Nu är det dags för att jobba på att bli stark som Karl Alfred, genom att hälla i mig spenatsoppa - mums! Kramelikram...

Kan det vara sant?

Är det sant att de e så gott väder! Det är skumt att vädret gör en på så bra humör.. Svårt att vara sur en dag som denna... Hittar på massa projekt som jag vill göra... Städa, lackera utemöblerna, sätta balkongblomster, plugga (inte) kramas, picknik, må bra (!) ringa distanta vänner... NJUTA!
Ja listan kan bli lång.. Dock är faktiskt nummer ett att skriva en matte tenta... Men jag gör de utomhus - på balkongen =)

Kram på er alla i vårvädret

*plz let the warmth stay for a while*

Tjolahopptjolahej

Happ då va det igång med skolan igen. Det fick verkligen kännas idag. Var inne tidigare på skolan för att skriva lite på en lektionsplanering som jag skall göra tillsammans med en klassamrat. Lektionen skall genomföras på fredag. Jag tror att det kan bli grymt bra. Vi har lite knåpande kvar men jag hoppas på att det ska bli klart... eller det blir det alltid!

Efter lektionsplaneringen var det dags för ett seminarie. Tyvärr var jag ganska dåligt förberedd, mitt lilla samvete tog därför mycket stryk. Dock tog jag mig igenom seminariet med livet och stoltheten i behåll *thx*.

Vidare var det dags för ytterligare plugg med en annan kursare. Nu var det dags att skriva en fiktiv arbetsplan för en gymansieskola i ämnet idrott och hälsa A och B. Även där känns det himlans bra. Det är lite trixande att tolka kursplaner osv, men det är otroligt givande. Jag gillar den uppgiften starkt.

Något konstigt hände mig i morse. Efter att jag gjort mig i ordning och skulle in till Örebro blev jag akut illamående och fick ont i magen. Jag trodde jag skulle dö... Jag var ju endå på motorvägg coh kunde inte stanna hur som helst. Känslan är helt obeskrivlig. Inte alls som när man är kräksjuk.. Utan de gjorde ont o höll på o bråka med mig en hel timme. Jag fick köra av vägen två gånger för att lugna mitt sinne. Och lyckades självklart  komma sent till min träff med min kursare i morse.-.. Efetr att ha funderat lite på vad det kan ha varit som hänt med mig så tror jag att det kan vara sån där kallad "stressmage!" Över allt annat hoppas jag inte det, för jag vet att det kan leda till magsår... och det vill jag verkligen inte ha. *suck* sa sambon bara och jag vet så väl va det betyder.. Jag måste minska takten... Känner det ofta själv. Men endå gillar jag att ha många gärn i elden. Ja, nåt får göras åt saken... Tills vidare hoppas jag att jag kan hålla mig i schack.

Har funderat på att komma igång med simträningen igen. Vet inte om det lyckas. Min bråkiga supraspinatus hindrar vissa rörelser. Dock är det så otroligt mycket bättre så jag tror att det kan funka med ett eller två lätta pass i veckan.

Näh, nu e de läggdas, det är alldeles för sent för min skruttiga kropp! Puss

Röd dag - Matteplugg!

Juhuuuuu. Dags för lite studerande så här under ledigheten. Som jag skrev igår så var jag faktiskt duktig nog och drog ner lite på farten. Tyckte själv att jag var duktig på att stressa av, men endå kom stressen efter besöket hos mami. Hon hade lagat sådan mat så jag kunde dö... Det var så otroligt gott och jag åt så mycket att jag kommer inte tordas väga ming på i alla fall en vecka... Mitt samvete säger mig att jag måste börja svettas lite inför serien.. Jag e på tok för tung (inte tjock, tung. tjock är man när man ser äcklig ut...)

Egentligen skulle jag inte ha fastnat här. Skulle ju läsa matte. Men ville endå delge min dag för er alla... Varför man egentligen skriver en blogg vet jag inte.. Men det är skönt på sätt och vis. Bättre än att stenografera en löjlig  liten My little ponny dagbok med skrivstil... De e inte riktigt min grej... Jag som e så stressad gillar det här med tangentbord (!)

I eftermiddag är det dags för ett träningspass. min tränare (Thomas) har skickat på mig ett lite för lätt pass... (tycker jag) vill trotsa till tusen och punpa ur mig styrkan som jag har eftersom jag e så TUNG... Haha... Tror jag skulle kunna göra WR idag! dock inte på poäng.. hehe.

Det blir i alla fall lite böj och bänk idag. De giller vi.. Iofs gillar jag alla grenar. dock är det böjjen som är allra roligast.. Brukar ta längst tid också... Vill inte riktigt slita mig från ett bra böjpass =)

Ta hand om er och stressa ner lite för min skull också =)

ching ching

Påskafton/påskdagen

Shit! Jag behöver en paus, och en storstädning som heetr DUGA! Påskafton var en lugn dag... till viss del. Jag jobbade på DUKA på förmiddagen... Behöver verkligen nästa månadslön redan nu... Sedan blev det en kort visit hos mami och svärpapi. Helt ok, önskar dock att jag kan slappna av mer i mötet med andra. Har så mycket annat i huvudet hela tiden... Nä, idag ska bli en dag då jag inte ska tänka så mycket... Tror att det kommer att lyckas; sådär...

Jaja, sedan tog jag och Daniel det "lugnt" en stund. till kompisarna ringde och påminde mig om att jag faktiskt lovat att hänga med ut på stadshotellet, för påskafton betyder minnsann fest... Hmm. jag är då ingen påläst festprisse men gjorde väl ändå mitt bästa. Det var en helt ok kväll, träffade en hel del gamla "kändisar" det är alltid roligt. Dock inte lika roligt när jag ville ut... det tog 45 (!) minuter att ta sig ut från stället.. snacka om att de borde finna en bättre lösning på garderoben... *suck* Efter många om och men så kom jag ut och hade en snäll pojkvän och hans kompis som ville köra runt på mig en stund =). Jag blev matad med en statoilhamburgare och sedan var det läggdags.

Denna dag kommer att användas till att städa (bara lite) och middag med la familia. Underbart... Brukar bli jävulskt god mat! Mattias tyckte jag skulle slänga in hans hemsida och det med all ära www.majtan.fotosidan.se dock får ni vänta lite med att gå in tills jag finns med där... HAHA

Kram på er alla - cho

Långfredag

Fy bubblan vad jag avskyr röda dagar! Visst att det kan vara skönt med hänsyn till skolarbete och vanligt arbete. Men när det kommer till träning blir jag så less. Att man inte ska få träna oavsett vad det är för dag. Jag vill ju träna när jag har planerat det!

Paratde mwed våra vaktmästare om saken och de kunde inter vara snälla och låsa upp. SYND! Så då får det bära av till Degerfors och träna med dom. De har i alla fall en egen lokal med egen nyckel. Nu blir det strid med kommunen om detta!

Efter träningen ska jag i alla fall träfaf Mattias och fotografera. Ett nytt intresse hos mig tror jag, får se andra gången gillt kanske. Ska plåta lite snygga träningsbilder som jag nämde redan igår. Hoppas på att jag får tag på nåra snygga kromade hantlar i alla fall. Men som läget ser ut så blir det nog inte så =(

Ha de gott alla röda dagar älskare. Själv ska jag nog vara grinig en stund till...

Får jag verkligen något gjort?

Jag tycker att jag springer fram och tillbaka i min lägehet. Plockar och fixar och donar. Men känns många gånger som jag inte fåt någonting gjort. I bakhuvudet stressas jag hela tiden av mitt skolarbete. Men vill såå gärna få ordning och reda hemma. Trots att jag försöker så ser det hela tiden ut som ett bombnedslag och jag får aldrig ro att sitta stilla och bara läsa en stund?!  Ett annat problem är att jag ständigt fastnar framför datorn med olika projekt som skall lösas.

Idag är det i alla fall torsdag och det enda jkag har inplanerat är att hämta lite träningskläder på Ceveds och Intersport som jag skall ha till en planerad fotografering under morgondagen med Mattias! Temat blir "fitness/sport" kul - men ta mig inte fel, jag är INGEN fitnesstjej utan vill bara ha lite snygga sportbilder till min hemsida =). Dock bör jag fitnessdeffa lite för jag e alldeles för mullig...

So long

Marklyft = I love

Idag var det dags för det slutgiltiga testet för min sumomark. Otroligt nog så var formen på topp och jag gjorde "personligt världsrekord"! Himlans kul att stilen funkar och att styrkan finns! Självklart hade jag som vanligt svårt att ta mig ifrån träningslokalen. Men fick slita mig efter att ljumskarna sa stopp.

Har fått deklarationen idag - första reaktionen blev: JIPIIE!!! Hade lyckats skramla ihop en återbäring på nästa 7000 riksdaler. Nästa tillräckligt för att täcka min bokade resa till Thailand i jul! Wow. 

Nu är det dags för lite uppladdning av proteiner. Tills vidare - Take care!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0