Nu ar det dags...

Ja, nu har jag fatt i mig den underbara frukosten, har tre timmar kvar innan avresa till arenan och sedan skall det vagas in och utrustningskontroll skall goras... Shit, jag ar mer nervos an jag trodde jag skulle vara, men det kanns enda riktigt bra i kroppen... kanner mig otroligt sugen och pa gang!

Sa hall alla tummar ni har sa ska de nog ga bra, tavlingsstart ar klockan 1300 och forvantat slut ar klockan 1700.

Powah!

Pa plats i sydafrikat

Hej pa er familj o vanner!!!
Nu ar jag har, har dar ni inte ar!!!
Helt underbart, och riktigt kul och spannande med for den delen =0
Vi har hunnit med: 30 h flygresa (gick jattesmidigt, sov typ hela tiden...), fantastiskt bra invigning med afrikanska galningar som dansade i djurpalsar!! haha, mattias tyckte jag skulle vara med sa jag borjade dra av mig landslagsdrakten.. men blev stoppad innan all fornedrelsen blev for stor!!! Sedan dahgs for shopping, jag o och coach!!! Shittans va grejer vi fick med oss pa bara 2 h!  Sedan var det dags for underbar mat. Har far vi buffe for 50 rand - lovely! O inte nog med det - buffen passar mig bra da jag valt att stanna i 75an, sa jag bara bygger o bygger pa mig styrka! Blev ocksa ett traningspass pa gymmet, lite gluttande av ryska och kazakstanska bruds, men de gick fint, jag visade inte "alla" muskler... hhoho

O o o o, vi har bestallt DRAFTING!!!!!!! helt crazy men enda.... De va min dumma ide, sa om de hander nat sa blir jag den skyldige, ajaj... De blir en heldag langs en flod med barbequebuffe ute... men ute o ute.. ni som tror att vadret.se har ratt som sager att det ar ca 30 celcius... kan slanga er i backen.. for har ar det tamejf-n ice-ice-baby-ice!!! cirka 5 gradigt pa natterna, utan isolering - GAH!!! Coach har till och med kopt en stor fleecetroja, men jag trotsar in i de sista... Ja ska fasikkens bada i hotellets pool, men den kan inte vara varmare an 15 grader... hehe, de far bli efter tavlingen!

Ja, ni kanske undrar over formen - den kanns bra, jag e pepp och lugn, kanns kul o fa tavla =) Skont att slippa deffa tva dagar o ata vad jag vill!

Ta hand om er dar hemma - pa torsdag runt klockan tolv far ni halla tummarna tills de gar ur led!
Poss

RSS 2.0