TURKEY

Jojjooo... Efter lång längtan att få åka på semester med min sambo, så är det dags, en vecka i Alanya, Turkiet, ska bli helt fantastiskt..
Kram på er

Junior em... Sista chansen

Jahapp... Jag har då varit iväg på mitt sista junior EMet i detta liv... Det gick underbart bra... Resultatmässigt slutade jag på en andraplats totalt och även en andraplats i delgrenarna knäböj, bänkpress och marklyft...

Blev även ett nytt svenskt rekord i knäböj med 187,5 kg (som jag inte haft tidigare och det gamla var på 183 kg) Supernöjd med detta. I bänkpressen blev det 110 kg, missade med liten marginal på 115... I marklyftet blev det skamliga 160 kg, efter två tappra försök på 172,5 som inte riktigt ville helt upp... Trist men sant. Sammanlagt fick jag 457,5 kg, vilket är helt okej med ett personbästa på 465 sedan tidigare!

Sammanfattat kändes tävlingen riktigt bra. Hade domarna på min sida och hade bra styrka och bra fajterkänsla hela tävlingen igenom. Alla höjningar var helt korrekta i enlighet med Ukrainskan som låg lite före mig hela tiden och höjningarna var tänkta att följa henne och för att gå för guldet i knäböj och bänkpress men hon var mycket, mycket bättre än mig och gjorde serien; 200-115-215=530 kg. Helt ok.. eller mer helt galet..haha

Men de va som sagt den grymmaste tävling jag varit på och ett helt otroligt kul och galet landslag som for. Vi hade superkul denna gång - tusen tack till er alla!!!

Och massor med tack till tränare och familj här hemma sopm höll tummarna tills de blev blå!

Måste tillägga att Ukraina (Mauripol) är helt klart värt att besöka en gång i livet, billig shopping, bra väder, fin badstrand och en kultur utöver det vanliga. Dock riktigt bajsigt att de inte kan ett ord engelska och för det mesta är väldigt otrovliga och obemötsamma, lite hasta manjana känsla över deras attityd skulle jag vilja påstå...

Hursomhelst supernöjd är jag, och det ska jag nog vara, men som den tävlingsmänniska som man är så vill jag ju alltid ha mer... Och ett guld som sistaårsjunior hade inte hängt fgel runt halsen...
Men men...fyra fin fina silver blev det.mamma är nog stolt..allvarligt talat är jag stolt.


Ha de göttans.
Kram Lulu

Sorry...

Min blogg har tydligen inte varit uppgraderad... Nu går dert att kommentera inläggen igen...
Kram

Snart, snart

Underbart väder, skolan har slutat, mycket jobb i simföreningen och hård träning!

Underbart med andra ord, det  är så här jag vill leva, inga studiemåsten och självpress, bara sånt man tycker är kul. Visst har jag stor press i föreningen också, men det är bara utvecklande!

Snart är det dags för årets JEM och även sista gången/chansen för mig då jag blir senior nästa år... Trist men sant. Hoppas att jag kan göra triktigt bra för mig. Ligger bra till på rankingen, men man vet ju aldrig. Åker dit för att göra så bra som möjligt och se hur långt det räcker!

Träningen har i alla fall gått superbra senaste tiden, börjar känna mig sliten här och där och det ska bli riktigt skönt att avsluta sista träniongspasset på onsdag för att sedan vila i hela 7 (!) dagar.

Nu ska jag hem efter ett morgonpass i badet och städa lite i lägenheten, ta en långpromenad och sedan jobba på DUKA under eftermiddagen!

Ha de himlans gott
MVH Lucia

RSS 2.0