1:a advent

Godmorgon på er!

En härlig morgon med lussekatter, varm choklad (kaffe med mjölk) och tv4 nyhetsmorgon. Kan det bli mer mysfaktor än så här?

Har skrivit ihop en kondoleans till min kära barndomsvän som gick bort i veckan, hoppas det blev bra, det är svårt. Vet inte riktigt hur man skall skriva så det inte blir för mycket och man trampar familjen på tårna. Men mamma får ta del av det o kolla över det lite.

Dags att hoppa in i duschen, göra sig snygg och sticka iväg till en skyltsöndag på duka. Är riktigt avis på duka i Karlskoga, de har mycket på gång just nu, hade velat vara med där och dela det med dem.


Förresten...

Jag kom på - jag har ju inte berättat att jag fick jobbet på ICA!!! Nu mer kommer jag att hålla ordning på frukt och grönt under 2009! =)


Såg också att jag inte berättade hur styrkelyft DM gick (081101 i Karlskoga), kort recension: 170 KB, 112,5 BP och 181 ML --> 463,5. Helt ok. MArken e jag sketanöjd med, ett fem år gammalt rekord som jag slog som var Malin Erikssons! Bänken var också nytt svenskt rekord, men det förra var mitt eget. Böjen var inte så mycket att hurra för, men så kan det vara. Tävlingen kändes summa summarum helt ok, men hade velat slå mitt årsbästa som är 465, men de får jag sikta på till KM i halmstad om 3 veckor.

'

          170 kg                          112,5 kg                              181 kg                      463,5 kg (1:a)

Puss & Kram


Så lonely

Ja, så känns det, ensamt. Blev en ensam lördagkväll på södra badvägen. Lite mys med tacos och tittade på stjärnor på is och komikerprogrammet "tack gode gud". Ganska mysigt i och för sig.

Handlederna börjar kännas lite bättre så det ska nog gå att genomföra ett tung tröj-bänkpass imorgon, "necer give up!" Det gäller bara att linda handlederna lite extra.

Har inhandlat lussebullar och nymalet kaffe till imorgon - första advent i all ära. Hoppas det är något mysigt adventsprogram på tv! 

Har också hunnit läsa lite studentlitteratur ;-) Har läst om hur man får inaktiva individer att börja med fysiskt aktivitet samt hur man får dem att bibehålla en fysiskt aktiv livsstil och även varför vissa individer "väljer" en inaktiv livsstil. Mycket, mycket intressant, får läsa kapitlena en gång till, för detta är ju verkligen grundläggande, både att ha kunskap om som idråttslärare men för livet i all bemärkelse, att kunna hjälpa andra att få en förståelse och ett engagemang för fysisk aktivitet är ju verkligen spännande!

God natt alla vänner

Attans krattans

Vaknade i natt av onda handleder. Är djupt orolig över hur det skall gå kommande tunga träningspass. Får hoppas att det ordnar sig, men nu i morse har jag haft riktiga problem med att diska, borsta håret, bädda sängen m.m. Känns inge skoj, det ömmar och värker upp i armarna, värst är det i vänster handled... Men vi får hoppas de blir väl, får vara försiktig på jobbet med all paketinslagning idag...

På morgonen kom ett mail inkastandes i min box, det var ett mail från daniel, herrejisses, de va inte bara, en mycket fin lyricslåt på youtube hade han mailat, tackälskling - det var väldigt fint.

Det börjar kännas nu att det snart är advent - imorgon skall de mysas, får ta o köpa lite glögg idag så man kan mysa lite imorgon kväll =) Lussebullar och pepparkakor kan jag tyvärr inte baka själv så jag får köpa på östras!!!

Kram på er!

Årets julkalender (?)

Jaha i år tänkte jag ha de sådär riktigt rart och hålla koll på julkalendern, men jag fattar inte, vilken är det man ska se? Vilken kanal går den på o vilken tid??? Någon som vet?

Förresten helt ok träning idag. Lite slitigt och lyckades med en mindre olycka, skadade handleder... aaj, men lite kylbalsam på så ska de gå bra, e lite orolig att det ska göra mer ont i morgon, men om jag håller handleden igång ska de nog gå bra, verkar inte som att nåt e trasigt i alla fall, mest stelt och svullet... Det blev i alla fall fina tunga böjar, lovande inför KM.

KrAm

Ha en fantastisk dag!

Affirmationer är meningar som man säger till sig själv, positiva påståenden som stärker självförtroende och hoppet. Prova själv, skapa dina egna, men kolla först på länken.

Här kommer alltså en underbar start på dagen, från en vän till mig, från mig till dig!

http://www.youtube.com/watch?v=phL0RLKL8bc


Ingen kärlekshelg för mig...

Nä, inge besök av sambo och missar... Riktigt trist, även fast jag förstod att det skulle bli så, så hade jag ju hoppet uppe att de skulle komma. Igår kände jag mig riktigt ensam och har haft en av mina värsta nätter någonsin, 6 olika mardrömmar med uppvak mellan... Fattar ingenting. Trött som en mullvad. Tog mig en mysig morgon med frukost på sängen till tv4 nyhetsmorgon - vet inte omdet gjorde skillnad men ska ta en halvtimme myselimys till och sedan komma igång och läsa. Har några kapitel som ska gås igenom under helgen.

I eftermiddagär det dags för tunga knäbö, tänkte åka tidigare till träningen så de e lite mer ös i lokalen. Därefter blir det mera plugg och sen kvällsmys med Idol.


Styrketräning för barn?

Mycket intressant läsning!
http://www.idrottsforum.org/push/nsfaq.pdf



torsdag och godisångest

Ja herrejisses, dum som jag e åkte jag förbi ICA innan jag skulle hem efter en seeeg föreläsning om ångest och depression. Vad köper jag??? Jo, en påse godis... Fy mig. Den e slut slut slut och jag e full av socker och transfetter.. ajaaj... Men gött varä =)

Hittade ett fint rött påslakan också - nu har jag lite mer juligt och så hittade jag granris i grannens häck (fy mig) som jag dekorerade min alldeles egenskapta advensljusstake med... Mysigt här på kusten. Nåt får man ju hitta på när man skall fira alla advent alldeles ensammen. Får bjuda hit karrobarro på lite glögg som hon så glatt bad om på fonen... Skall bli!

Se så fint - egendesignat, lite ljus, ljusbrickor, små glittriga stjärnor från blomsterlandet, snöre och granris. Ska bli myspys och gå upp tidigt på söndag och tända det första!!!
Mitt nya mysiga täcke - rött med hjärtan!!!

OBS har lagt in bild från bänk SM
KRAMAR

Dagarna bara springer bort

Ja livet bara susar förbi, jag tänker att jag ska hinna njuta och "carpediem" men, det är fulle rullans åll thö tajm... Men, de e kanske så de ska vara, hellre det än att ha långtråkigt =)

Igår var jag på jobbet och hade fullt upp med julklappsinslagning och tömning av lager, men jag fick också veta att jag fått jobbet på ICA =) Hur kul och spännande som helst, skall göra en provdag i december redan =)

Jag fick även in en tvätt, herregud, det måste vara ett år sedan jag tvättade, haha, får bli en till ikväll, samtidigt som maskinen snurrade fick jag fram några julsaker, men det känns som jag måste handla lite mer, de e allt lite tomt =) Jag vill ha massa rött, glitter o tomtar!

Idag ska jag till skolan, examinationsuppgift och föreläsning står på agendan. Skönt ändå att ha lite sena mornar, jag e så sliten på morgonen... Hade iofs planerat in en morgonpromenad men ska få på kläderna först =)

Kram på er - carpe diem !

Fantastiska fisksoppan

Efter en lång dag på jobbet och trötta ben, så for jag hem till min kära vän för att skriva lite på en examinationsuppgift! O vad bjöds det? Jo - fisksoppa utav det allra bästa slag! Tack tjejen, plugget gick också bra - som alltid, vi är ett bra team.

Annars så har det inte hänt så mycket, jag är väldigt trött och sliten, träningen går bra, men all min lediga tid går i princip till att sova och vila, väldigt trött i alla muskler just nu.

Har varit på arbetsintervju för ett extrajobb i fruktdisken på ICA MAXI - hur spännande som helst - skall få besked idag förhoppningsvis.

Julklapparna är igång också, har börjat fundera och greja, men de e mycket jobb - samma sak är det på DUKA, kunderna har börjat köpa riktigt mycket julklappar, mer än vanligt så här års, kan det bero på att folk är lite rädda om sina pengar så de vill förbereda lite?

Jaaja, idag är det föreläsning, eftermiddag på jobbet och kväll på gymmet =)

Kram

SM guld

Hej på er. Bänk SM avklarat, det slutade bra! Fick med mig en guldmedalj i juniorklasse, en silvermedalj i seniorklassen (1,5 kg från ettan) och ett nytt svenskt rekord (116 kg) och bästa damjunior på poäng! Helt fantastiskt, hade inte kunnat sluta bättre =).
Tävlade i klass 75, vägde bara 72,1 men de e lugnt, får skaffa mig mer muskler tills jag blir fullblodig senior. Nu har jag en tävling kvar i år, den 20:e, i Halmstad, ska försöka slå svenska rekordet sammanlagt - spännande.

 Värsta fina pokalen! Sån har jag aldrig fått tidigare!!!

Ta hand om er - o tack för allt stöd och alla gratulationer!

Bänkpress SM

Vill ni se tävlingen online? Klicka in här  http://www.styrkelyft.com/index2.htm och tryck på länken "webbsändning av Bänk-SM 2008"

//Lucia


RSS 2.0