Snart, snart, snart

app snart är det jul! Ska bli fantastiskt skönt att komma hem en längre tid.
Måste berätta om helgens bravader. Hade valt att ställa upp i KK ELEIKOs Klubbmästerskap för att försöka erhålla det svenska rekordet som jag sakade - det sammanlagda i klass 75.Har tränat riktigt hårt och strikt sedan DM i oktober och kände att det fanns allt en chans. Hade ordnat förbundsomare/internationella domare o allt - helt fantastiskt allt på min sida =)

Hade planerat serien så att om jag fick alla mina andralyft så skulle det vara klart, jag behövde 470 och tanken var 177,5-115-177,5 som serie med andravikterna. Jag stannade på andraförsöket i knäböj men i mark och bänk slog jag till med stort - där blev det 117,5 i bänkpressen (nytt svenskt rekord i enbart bänkpress och styrkelyft bänk. OCH ett nytt nordiskt rekord!) I marken blev det 182,5 kg - också svenskt rekord. Trodde liksom att gränsen var nådd på DM, men det fanns mer krut i mig.. Haha, så skönt - jag e helt fantastiskt nöjd med min juniortid och nu är jag rankad etta som senior och jag ska in i seniorlaget - det är drömmen, men jag måste hålla på seniorsm i februari. Där ska jag ge allt
Ha det så fantastiskt ni bara kan - det har jag - fast jag e speedad som en hög hamster - mycket att tänka på nu i juletider, det ska jobbas, tvättas, diskas, städas, vattnas och snyggas till - både jag och lägenheten =)
Kram

Jordbävning

Ja hej å hå. I morse var jag uppe tidigt för att jag jobbade förmiddag på ICA för första gången! Det var riktigt kul - men mest spännande av allt var att jag fick uppleva min alldeles första jordbävning, shittans va de skakade i mina väggar på östra stranden. Först trodde jag att det var grannen som sparkade i väggen o hade sig, så jag var allt bra irriterad i morse. Men sen på jobbet fick jag veta att det var en riktig jordbävning som jag upplevt - wow säger jag bara, de e ju hur häftigt som helst!!!


Sen har det var en lååång och slitsam dag, en förmiddag på nytt jobb, och en eftermiddag på DUKA och sedan en kväll med plugg och massa simföreningssamtal o sånt - jag e så trött att hela kroppen värker. Det blir nog en sån där kväll i soffan, under täcket med en go film på datorn - kanske tusenbröder ikväll?

Håller på att tvätta dräkterna inför lördagens viktiga tävling - det ska bli skitkul o se vad jag kan göra, jag känner mig grymt laddad och väldigt stark. Men vi får se, de e rekord som gäller och inga chansningar denna gång - även fast jag vill det hur mycket som helst...

Ha de gott'
Kram

Tv4 sporten och tentaplugg

Ja, man kan ju inte undgå att titta på sporten, och tacka all den tid vi fått av kära Annika Sörenstam, många tv-timmar har hon fått- och det är hon värd, mer än många andra.
Annat intressant var ett VM-guld till Norge i handboll och ett EM-guld till Finland i innebandy, gerregud Sverige - kom igen. =)

Ah, försöker printa in de här med kommunikation, aggression och effektivt ledarskap i skallen, men de e mycket punkter och komma ihåg-listor, så mycket trillar ut igen, men får plugga igen mina läckande hål under natten, ofta brukar det kännas så bra när tentan väl kommer på bordet och man får börja skriva. Tentar går klockan 10.00 så de blir en tidig tentamorgon och imorgon kväll ska jag fokusera på alla de grejor som jag lagt på hyllan senaste tiden, de ska bli skönt o bocka lite på listan. Kanske till och med hinner med en tur på stan o skaffa mig lite julklappar =), skulle vara fantastiskt skönt om de blev klart.

Kram kram 

Hallandskändis, snö och namnsdag

Ja herrejisses! Igår var en dag med mycket uppståndelse! Jag hade fått mycket plats i Hallndsposten där det var en lång artikel om mig och om mitt namn - Lucia. Riktigt roligt! Bilderna var sådär - kändes inte helt ok, men får vara bättre på att säga ifrån nästa gång, o kanske tänka efter innan jag bara tuffar på...

Härlig namnsdag, fick present av mamsen, en fin tavla, fick också en mysig tröja på malin-dagen! THX
Sedan på jobbet kom ett blombud in med en stor Amaryllis i kruka - det var från Daniel, jättefint gjort! Av mig fick han en rattmuff på namnsdagen - inte lika romantiskt, men de var ju för att han skulle ha det lite mysigt när han åker bil! =)

Jaha o så kom de massa snö i fredas natt - riktigt tufft, jag har ju levt med åsikten och inställningen att här på västkuten blir det aldrig vinter - men det blev det, tyvärr töade det bort lika fort...

O så har jag gjort mitt allra sista pass innan tävlingen som går på lördag nästa helg - börjar bli lite nervös, ska ge allt och lite till. Tränoingen har gått så fantastiskt bra, nästan bättre än någonsin, bara en liten detalj. Men de e ju gryyymt, trots förkylning och pajjade handleder...

Å så sitter jag här och borde egentligen plugga till tentamen imorgon, har inte pluggat så mycket eftersom jag har jobbat och stått i. Men de får bli som de blir. Det ska nog gå bra.

Kram på er

En dag i Värmland

Dagen startade med en lång frukost med missarna och förberedelse för o vara någorlunda schnygg när tidningarna skulle köra paparazzi på mig =)

Sedan for jag till Folkets hus för en alldeles fantastisk uppvaktning med Karlskogas alla idrottssveteraner. Uppvaktningen inleddes med ett tal av Bengt-Åke Gustavsson (Förbundskapten i ishockey!) Sedan delades stipendierna ut till mig och cyklisten Emma. Roligt att bli uppmärksammad på detta sätt. Detta stöd gör att jag kan skaffa mig en del ny utrustning som kan behövas i min nya karriär som seniorlyftare 2009. - TACK!

Sedan blev det dejt på DUKA och ujj så tomt det var i butiken, men den nya butiken var hur fiiin som helst - så kul att se=)

Därefter blev det pannbiff o go sås med mamsen och sedan lite shopping och sedan tuuung bänkträning - slog pers på träning - hur grymt som helst - tekniken var inte så grym, men styrkan finns där, alla gånger!

Sedan skyndade jag och daniel till strandcafet för lite ytterligare uppvaktning för SM guld och en riiktigt god landgång - med julinspiration. O där träffade jag min simmare - hur kul som helst, hon e så duktig - jag e stolt.


 

19 h i Charleswood!

Hej på er! Nu sitter jag i Karlskoga, hyrde en bil sent i går kväll och körde raka vägen upp med katterna i bilden, en liten Yaris fick jag dras med. Helt ok bil, men inget att rekommendera om man ska köra långt - typ 85 mil...
Jaja katterna fick bli med av den anledningen att Danierl kom ner till Halmstad i helgen för att umgås lite med mig och hade då med sig katterna, när det sedan i söndas blev klart att jag skule åka upp till Karlskoga fick jag ta med mig katterna. Herregud, de var ena galna katter första halvtimmen, skrek och jamade och var alldelews livrädda (konstigt då de åkt bil mycket förr), men sen, då låg Pusse o sov på instrumentbrädan och Hoffa på hatthyllan!! Haha. De var så snälla och tysta =)

Självklart skulle jag köra fel - SOM VANLIGT! Blir alltid snurrig i Göteborg, och trots att jag VET att jag ska hålla vänster och köra E20 Sthlm så ångrar jag mig alltid i sista sekund, slänger mig in i högerfilen och kör mot E6 Oslo/Karlstad - herregud, men som tur var jhade jag en online kartläsare på tråden som kunde slussa runt mig på rätt bana igen!! Haha

Jaha och vad gör jag hemma? Jo, det är så att jag fått årets stipendium av Idrottsveteranerna, och kände att det var ganska stort i min karriär, då jag inte hade alltför mycket som skulle avbokas denna dag så bestämde jag mig för att ta en liten trip =)

Så nu klockan tio skall jag iväg, sedan ska jag hälsa på gamla chefen på DUKA som startat eget, och självklart också mina köra gamla kolleger som jobbar för fullt för att stänga den gamla DUKA butiken. Sen ska jag se om jag hinner med att hälsa på två kära vänner, sedan blir det ett riktigt tungt bänkpass på hemmaplan (typ 100 år sedan...) och slutligen en uppvaktning av kommunen för SM-gulden och sedan avfärd mot Halmstad igen - hektiskt men kul! I love it!


Ta hand om er.
Kram

Onsdag

Weheeyyy!
Examinationsuppgifter avklarade - bra jobb kompis! Hade inte gjort de bättre ensam - de kan jag lova, lite smått missnöjda, men jag lovar att de e bra skit vi gjort ändå =)

Har hunnit med två tuffa pass denna vecka, shittans så bra de går, de e riktigt kul att de går så bra, har börjat släppa på tunga komplementövningar och det känns direkt i kroppen. Vikten törs jag inte kolla, gissar att den e galet hög, men de e ju bara bra, då blir jag stark =)

Har precis tuggat i mig mammas goda matlåda och banankaka till efterrätt, ska kolla igenom uppgiften inför ett semiarie imorgon, sen blir det tidig kväll, e riktig sliten. Vinter är inte den mest energiska årstiden...

Kram

RSS 2.0