Tuffa dagar!

Det har varit tre tuffa dagar på ICA, dock trivs jag bra och har fått in ett bättre flyt och tänk. Det är ju påsk, vilket gör att detär mycket snurr på både varor och kunder- men roligt!

Sitter med högsta volym på tuben - har galna grannar som inte fattat att det är gipsväggar här - och att det härs när dom... ja ni vet...

I helgen är det dags för landslagsläger här i Halmstad, det ska bli rikgtigt roligt att få träna tungt med sveriges elit. Ska då också genomföra ett antal intervjuer till min uppsats i idrottpsykologi, ska bli riktigt intressant!

Hoppas på bra väder i helgen så att man kan satsa på lite grillning eller liknande! Det bådar gott om man tittar på vädret i alla fall =)

Ha de så gott
KRAM

Distriktsledarträff

Under gårdagen var det distriktsledarträff i Svenska Styrkelyftförbundet. Det var otroligt spännande, intressant men också slitsamt att delta. Jag tycker att det är otroligt viktigt att engagera sig och vara med på såna här ideella saker, och kan tycka att det borde finnas ett större intresse runt om i landet att framfra sina åsikter. Nu blev det mycket snack om få saker, vilket jag tycker är synd, för det finns mer kritik och positivt som skulle komma fram, men i hettans iver så är det lätt att fastna vid ett fåtal ståndpunkter. Men, otroligt lärorikt och idag är det sags för årsmtet, som troligtvis kommer att gå aningem snabbare än gårdagens möte!

Ha de så gott
KRAM

Dålig uppdatering

Ja, här är det dålig uppdatering, men det kanske inte gör så mycket för min blogg är iaf inte lika populär som blondinbellas o de andra modebloggarna, mammabloggarna, politikbloggarna osv. Jag sitter i alla fall o ska göra mig iordning för avresa till Eskilstuna och årets årsmöte för Svebnska Styrkelyftförbundet. Under lördagen är det distriktsledarträff där förbundets framtid med mera diskuteras, och på söndagär det årsmöte. Jag själv sitter som suppleant i valberedningen och vi får väl se hur det går!

För övrigt märkte jag att jag inte uppdaterat resultat från SM. Det giock bra i alla fall. Jag vann klass 75, gjorde totalt 457,5 kg (20kg från personbästa), vilket kan ha berott på en mängd olika saker. Det jag konkret vet är att bänkpressen krånglade, både vad gäller styrkan och tröjan... Marken vet jag inte riktigt vad som hände, en superlätt ingång på 170, gjorde att vi valöde 182,5 som borde ha varit hur lätt som helst - men icke, ett fall i andra och bom i tredje.. trist. Jag fick i alla fall serien 180-107,5-170 - 457,5... Aja jag blev uttagen till Senior EM i Yletorneo  den 8 maj, så jag får väl ta revansch då!!!

Sen så fick jag förra helgen motta 2008 års ungdomspris i styrkelyft från ungdomsstiftelsen för styrke- och tyngdlyftning! Det var roligt. Alltid kul med uppvaktning för alla prestationer!

JA, och så har jag gjort halvtidf i Halmstad - det är skönt. Nu vill jag bara bli klar. Har ansökt om dubbelläsning till hösten för att definitivt vara färdig januari 2010, men vi får se om det går igenom. De är alltid så snåla på de för de tror inte att studenterna klarar det, men jag har ju dubbelläst tidigare - och det var nemas problemas - men vi får väl se...

Ha de så gott
CIAO

RSS 2.0