Göteborg-uddevalla

Jahapp
En tuff vecka i sann bemärkelse
Har mycket nu i skolan... Läser 200 %, arbetar fast 25 % och tränar... De e lugnt.. men lite tufft, bara lite!!!
Det får bli en dag i taget, sakta men säkert
imorgon far jag till Uddevalla för att stötta klubbens jsm-simmare. Det blir kul, har fått med en damjuniorlag på distansen 4*100 medley!  Lika roligt att vi har två individuella simmare med som slåss och placeringar på den svenska junioreliten!
Sedan bär det av till Göteborg över lördagen för att själv tävla på Göteborg cup. Det blir spänandne, säsongens första start.
Ha de gott alla

Idrottsskador

Jag är lyckligt lottad! Jag inviger det nya året med:
sova sova sova
äta
sova framför jönssonligan med katter sambo och gottigott
plugga idrottsskador

Meeen, jag är nöjd! Det är otroligt intressant att studera idrottsskador från alla vinklar. Just nu sitter jag och skriver en uppsats om rehabträning för shoulder impingement och adduktortendinos... Det är av stort värde för mig. Och jag är lyckligt lottad som lyckades få ok från mina handledare att få skriva om två överbelastningsskador. Jag kände att för mig som simtränare så är det inte av lika stor betydelse att skriva om akuta skador.. Väldigt sällan det sker i bassängen må jag säga. Det här med ont i axlar och ljumskar är bra mycket vanligare!

Hm, sen då? Jag hoppas på att få träffa sambon m familj. Men får se vad klockan blir... Ska i alla fall sola mig lite (ser ut som en död firre i fejset just för tillfället) och så ska jag se fredag klockan 20.00

Ta hand om er.
Kram


RSS 2.0