Nytt år - Nytt liv

Yes! Nytt år är alltid skönt, det känns som att man kan ta nya tag, skapa nya mål och nya drömmar och nya vanor... Men, jag liksom ni vet hur lätt det är att falla in i sina gamla mönster. Jag har ändå många saker jag vill ändra på inför 2008. Viktigast att hålla i minnet är att det är mitt sista juniorår som styrkelyftare och jag vill verkligen göra allt jag kan för att det ska bli så bra som möjligt.

Jag blev under veckan tilldelad ett stipendie från Värmlandsidrotten, det var otroligt kul då jag inte hade sökt något stipendie utan de hade nominerat och valt mig ändå... Superroligt verkligen.

Denna vecka har jag sagt ifrån mig allt som jag tycker är jobbigt och tråkigt och har mest mig själv att tänka på. Självklart träbnar jag styrkelyft för fulla muggar, men arbete och slit är något jag drar mig för.

December har varit en hemsk månad på alla viss. Missöden med ögonoperation, mycket arbete, stress, stress och åter stress. Men nu känns allt lugnt och harmoniskt och jag kan ta vara på min lilla "familj också".

Katterna trivs bra här och det är mina små bebisar =)

Var i veckan även på Arn., en otroligt bra film. En sån välgjort svensk film bör stöttas i alla lägen, sverige kan göra film om de så vill!!! Jag är jättenöjd med mitt bioval.

GOTT NYTT ÅR och ta hand om er, det ska verkligen jag göra - i alla lägen...
Kram Lucia


Lite smått less

Ja, jag börjar känna mig hängig och less. Trött på det mesta. Kanske kan bero på bristen av kardioträning, vet att vid lite sånt blir man även smått deppig. Ska nog börja schemalägga konditionsträning i veckorna. Kan även bero på det tråkiga vädret, den tråkiga skolan m.m. Uss va tråkigt allt blev. Nej, jag behöver finna någon slags motivation, just nu finner jag ingen för någonting.. Ett brejk kanske? Känns iofs omöjligt med mitt livsschema.. Jaja, jag får ta de när jag blir gammal...

Skulle vilja fara iväg, men min planerade thailandresa (och välbehövd) fick avbokas pga för mycket skola i januari. Sen är det mitt sista juniorår i styrkelyftet 2008, så jag behöver fokusera på det ett tag. Funderar på om jag skall lägga lite extrajobb på hyllan för att ta de lite i sänder nu ett tag. Men det svåra är att jag inte vill leva på studielån, men kanske är det det jag behöver.

Ne, så här negg har jag nog aldrig varit, men kanske man behöver vara det ibland med. Jag vet att det blir bra och att jag ska se det positiva i det hela, men de funkar bara inte just nu...
Ha de fadderullans
ciao

December

Äntligen. Denna månad underlättar masor vad gäller ork o lusrt. Har varit himla nedsliten senaste tiden, trött, sur o hängig och inte haft lust till någonting. Lämnat in pm i sista minuten och skjutit upp en massa arbete. Men, nu känns det lite roligare när alla adventsljus och julpynt kommit fram. Dock vet jag att jag har en tuff månad framför mig med plugg, o jobb. Men samtidigt vet jag inte hur jag skulle klara av en ledighet *skratt*

I helgen har det varit Luciadoppet i strandbadet här i Karlskoga, himla mysigt med allt vad julen hör till. Det är enormt kul att få vara huvudtränare i en förening som fungerar så himlans bra! Nu sitter jag o letar lger för min ungdomar och det ser ut som att italen verkar bra *haha*
Nä, ska ner o hämta tvätt o sen iväg till skolan.
Ta hand om er
Kram LU

RSS 2.0