Tjolahopp tjolahej

Jojjo, idag är en bra dag = STUDIEDAG i Kalleskoga... De e grymmans o sityta o plugga i sin lilla vrå.. Ännu roligare att se ett skitkul inlägg på B-uppsatspartnerns blogg; roberteriksson.blogg.se....

Jo, till lite andra historier, fulle rullans med jobbet som huvudtränare, de e många många järn i elden, men jag brinner fortfarande!!! Jobbet på DUKA börjar smyga sig in i mitt liv igebn, skall jobba ilite i helgen är det bestämt... Verkar också som att ajg fått tag på en bostad i Halmstad till hösten, känns skönt, men man vet aldrig så ska inte ropa hej ännu....

Min lilla B-uppsats går bra, jag och Robban har fått fram en hel del intressanta saker, jag får bita hårt i statistiken medan han skriver så de glöder, riktigt grymmans o kunna dela upp arbetet som vi gjort. Det skall vara på lärarens skrivbord på tisdag och nästa fredag är det examensdag från Träningsläran, skall bli otroligt kul o få redovisa det vi gjort, känns lite som vi faktiskt fått fram någonting nytt! Riktigt kul =)

Ja, va ska man säga mer, styrkelyftet går otroligt bra just nu, jag känner mig STOR & STARK!!! hehe snart dags för JEM i Ukraina, ligger rankad tvåa sammanlagt, i mark och i böj och rankad etta i bänkpress - lite coolt faktiskt, bara att hänga i med träningen och inte låta studiestressen hänga som en tung sten på mina axlar =)

harä

roar

jojjo, underbart väder, dags för första inlineturen på kanske 2, eller till och med tre (!) år. Helt otroligt underbart... Kommer nog få sota för den 1,5 h långa turen imorgon, men de var det värt - BIG TIME!

Hjälpte mamma med lite målning och fick så klart lite mat för mödan, underbart. Har pluggat lite EMG-kunskap inför morgondagens pilottest inför kommande riktiga studien. Ska bli spännande. Känns lite som jag och min kursare tagit oss vatten över huvudet, men kanske blir det det som gör att just våran studie kommer bli underbart bra!

Jajja, att testa nyrakade pectoralis på ungra grabbs är väl aldrig helt fel (?)

Nää nu må jag hämta ner katterna från balkongräcket...

Tjohooo

Det gick ju bra de där

Jo men visst! Gick bra idag! Jag är nöjd. nya personliga rekord och bra fgorm. Hoppas det håller i sig till JEM!

Annars är det ju vädret som lockar, helt otroligt med sommar så här i början på maj! Känns skumt att fortfarande plugga när de är så fint. Men de e exakt tre veckor kvar sen är jag fri. Det kommer bli mycket jobb fram till dess men det är det värt för lite frihet! Studenter har det tufft, men vad blir då arbetslivet? Hoppas man får ett jobb man älskar och som man längtar till i alla fall =)

Har kanske, kanske tyjingat en lägenhet i centrala Halmstad. Har varit på jakt ett tag och nu ser det ut som jag fått tag i ett andrahandskontrakt på en tvåa (!) på 70 (!) kvadrat! weheyy. De e ganska stort, men de blir gött. Får kosta lite för bra standard... Men hittar man inget annat får man vara glad för de man hittar helt enkelt.

Ser ut som att min lägenhet här hemma skall säljas och lämnas för gott. Kan vara bra, jag behöver alla pengar jag kan få. Blir en fattig sommar och ett och ett halvt fattigt år i Halmstad! Men ska bli underbart kul att få läsa något jag är intresserad av och lägga all fokus på detta på bortplan tror jag kan vara nyttigt, har alltid velat prova studentlivet men inte fått möjlighet! I och för sig fick jag väl prova det i Aussieland, men det var inte riktigt the same...

Ja hur som helst skall jag inte slösa massa tid vid en hölsomördare som datorn... ut o rör på fläsket med andra ord.

Ta hand om er
KRAM

RSS 2.0