Äntligen!

Finally, everything is done.

Nu har jag klarat av den tuffa första 10-veckors delen på min master. Var i Halmstad T&R igår, och det gick mycket bättre än vad jag trodde. I söndas kväll hade jag sådan ångest för att jag verkligen kände att jag inte hade förbättras sedan presentationen jag hade på kandidatnivå, men jovisst hade jag det!

Nu återstår endast metod, resultat och diskussion på min uppsats. och jag har nästan 8 veckor på mig, och jag tror och hoppas att jag kan greja det!

Jag är ganska insiprerad just nu, och känner att jag kan, och vill. Men är lite orolig att jag inte skall få den hjälp jag behöver av min handledare...

Men, bara att gå på det, och hoppas att det går =)

Kram på er


En sån där seg söndag

Ja precis... Segt var det. Efter en tidig morgon med slipning på min presentation jag ska ha i Halmstad imorgon, åkte jag och Daniel till Marieberg. Inte direkt shoppingssugen med min stora kroppshydda, men hittade ändå en top... Bästa idag var dock maten =) Wokbuffe!!

Sen hemma igen, och mer sliåning på presentation som Daniel fick stå pall och lyssna på.. Haha, han tycker jag är för snabb... Så, ja, what to do? Får radera lite ordbajsning så jag får tid att prata lite långsammare...

Aja, slut på denna helg, sista tunga presentationen imorgon mer 8.5 h tur och retur halmstad... Därefter blir de bara tungplugg på uppsatsen.

Tjo

Allt känns klart, och jag har bokat MILANO!!!



Ja!!
Nu är allt klart och avbokat från att göra listan, i alla fall de tunga grejorna.
Ämnesfördjupning klar, statistik klar, alla andra metoduppgifter klara, examensansökan inskickad, datainsamling klar, ja klar klar klar....

Så gott, och igårkväll bestämde jag mig för att åka med mina goa tjejkompisar till Milano i slutet på maj, snacka om riktigt fin belöning efter allt slit, jag ska inte göra ett skit där =)

Så, vad är då kvar, ja under april/maj, ska jag bearbeta min data i statistikprogrammet, och sedan presentera det i text och tabeller och sammanfatta det i en diskussion =)

Inte så BARA, men att ha 8 hela veckor till det kommer att vara fullt tillräckligt. Så skönt, och befriande på något sätt.

Ha dä najz

Snart presentation

I och med att min studieeffektivitet är av den lägsta klassen för tillfället passar jag på att skriva några rader här istället.

Har varit fram och tillbaka i Halmstad två dagar för att göra klart statistikdelen på D-kursen. Det gick bra, jag är kanske inte allt för nöjd, men jag tror att det skall vara helt ok. Har inte prioriterat den delen så mycket som jag brukar, och har lite dåligt samvete för det...

Jaja, sitter och försöker bli klar med min introduktion någon gång. Jag är glad att de tvingar oss göra den innan själva uppsatsveckorna startar,men, de e så tungt att hinna bli klar, men på måndag är det presentation och det ska bli skönt att då lägga all kraft på själva studien istället... Bara 2 månader kvar, sen är allt så tomt...

Har 3 hela sidor att radera (ngn som blir förvånad)... Som vanligt skall jag först överarbeta allt så att jag i slutändan får ångest över att jag måste ta bort 20% av det jag slitit med... Näe, i mitt nästa liv ska jag vara sån där punktlig människa bara göra allt i tid, bara göra precis tilräckligt, och INTE lite till.. hahah, good luck!


Ha en fin dag.
Kram

Helgen...

Jahapp, så var det helgen igen, kan inte påstå att det är full fart på studierna, men jag sitter ändå här bänkad av och till så fort koncentrationen håller i sig. Men, min introduktion börjar ta sig och jag börjar känna mig nöjd med den, det är ju rätt gött faktiskt =) Det kan ju betyda att jag möjligen hinner bli klar (som jag som vanligt inte trodde) till presentationen den 29 mars.

Jag känner nu att jag kommit till den nivå där man vet det man läst "by heart" så att säga... Alltså, tidigare har jag liksom lagrat massa kunskap om en hel del onödiga och/eller viktiga ting, men nu sitter det liksom. Skulle jag bli väckt en morgon och någon frågar om visualiserings- eller motivationsteorier, eller vad tidigare forskning sagt inom dessa fält, så känne rjag att jag i alla fall kan ge ett bra svar. Sen vet ju inte jag lika mycket som mina 40 år praktiserande professorer, men det bör väl vara rättvist?!

Sen blev det träning idag, inte den mest taggade, mest sur och gnällig faktiskt, men styrkan finns där, men rätt seg idag =) Helt ok för att vara lördag ändå!

Näe, några rader till, sen får det bli lördagkväll !

Klem

Åh, de rullar på

Ja, dagarna försvinner snabbare än någonsin. Lite får jag gjort var dag, men man önskar ju att man kunde bara bocka av massa saker samtidigt... Men, min introduktion till min mastersuppsats börjar ta form. Dock, som vanligt är den lång och tungläst, verkar vara en biologisk personlighetsegenskap som är svår att påverka... Men, jag får vara nöjd så långt. Skall förbättra några delar, och sen ska jag väl vara fit for fight för att börja med min dataanalys. Där känns det dock som att gå ut på våris en varm vårdag... phu, risk att ramla i så att säga...

Men men, hold your thumbs, and I'll do my best all the way =)

Ikväll blir det tunga knäböj, alltid lika efterlängtat. Jag hoppas på att kunna visa samma styrka som förra veckan, dock har jag kört mycket excentriskt så min explosivitet ligger i bottläge för tillfälle, men det är bara skönt, för med lite vila på det så ska de nog bli grejer =P...

Hej hopp

Söndag

Ja, precis, söndag...
Ja, var ska jag börja. Började dagen med lite surhet och bitterhet över att mina studier inte tar sig form. Känslan av att det går riiiktigt segt gör mig bara grinig och bitter... Alla i min närhet - I am so sorry...

Så, vad gör man om man måste plugga - jo, något annat!!! Mamma började ploppa på facebook och skulle ha med mig till någon loppis i immetorp - so it was. Jag och Daniel tog en promenad till mammsingen i solskenet och iväg till immetorp. Kan ju säga att jag och gamla grejer går inte ihop, men kakformar funkar alltid!!!

Men det var inte slut på resan där, fortsatte till ÖB, för att köpa ytterligare skitsaker, och sedan in på Team sportia för att slösa mina sista penningar på det som jag inte kunde köpa igår (pga. köpångest)... Gött att dela upp en dyr shoppingvisit på två tillfällen, känns inte lika skadligt mot VISA kortet då =)

Sen vidare hem til mamma, i och med att vi varit hemmes assistenter i nästan två timmar så blev vi så klart bjudna på lunch, mumma - de var ju köttfärsbiffar - guudomliga, men eftersom vi hade tvingat in henne och slösat hennes tid i en sportbutik där inget passar hennes smak, så fick vi jobba för maten (eller snarare sagt, jag tyckte att vi skulle röra på oss). Så, vi började skotta fram hennes altan, och shit va vi slet, och nu har hon plats för att sola sitt vackra ansikte =)

Väl hemma igen kom den sura Lucia fram, starkt påmind om att några timmar BÖR läggas på studier... suck. Så, fram med Roberts motivationsbok, och börja skriva på min introduktion. Gick ganska bra faktiskt, men sakta, jag vill ju inte missa något. Tur att jag har  lånat 23 (!) böcker om motivation och visualisering på örebro universitetsbiliotek.. haha... Två lästa, 21 kvar!! (läser så klart inte hela böckerna, bara de kapitel jag behöver, men ändå)

Nu, kvällning, för klockan 05.00 bär det av med älsklingsopel till halmstad tur och retur. med en 6h lång föreläsning om faktoranalys... eeeehhhh...

Klem Kram och Knus på er alla

Är det värt ett nytt försök?

Ja, såg att senast jag skrev här var den 2/9 2009... Det är lite mer än ett halvår sedan. På senaste tiden har det blivit att jag slänger in mina uppdateringar på FaceBook men några besvikna självar önskar att jag skrev här istället, så, ja, vi får se, jag gör ett ryck idag, så får vi se om det håller i =)

För tillfället ligger träningen högt, och stor press på skolan. Jag vill så gärna lyckas med min master i juni, men vet inte om så blir fallet. Just nu går skrivandet trögt, motivationen hänger lite långt borta, och svårt att fokusera på det jag egentligen måste göra. Jag hoppas att jag kan ta mig i kragen tids nog. Men först ska jag klara deadlinen den 29e mars, då introduktionsdelen skall vara spikad och presenteras i Halmstad. Tills dess, mycket läsa, skriva, söka artiklar och däremellan en statistikuppgift som ligge roch klämmer.

Vad gäller styrkelyftträningen, går det mycket bra nu, troligtvis på grund av att jag är tyngre än aldrig förr, och har riktigt gott tryck i bålen på grund av all bålstabilitetsträning som jag klämmer in lite här och där på dygnets få pauser.

Blev uttagen till EM efter SM i Göteborg för snart två veckor sedan. Det känns skönt. Jag ska träna hårt och hoppas att jag kan klämma ut lite ytterligare power i denna stadiga kropp... Haha

Ha de fint allesammans.

RSS 2.0