Insikter och kostdagbok

Ja ni, herregud. Idag har varit en underbar dag. Har fått mycket gjort och börjar att känna mig nöjd med mitt mentala träningsprogram. Har spelat in det och lyssnat på det, det är inte helt fy skam. Men jag kan inte låta bli att irriteras över min egen röst, haha.

Har börjat skriva kostdagbok inför lägret, det är absolut inte helt lätt att vara ärlig och riktig. Det blir lätt att man tänker till en extra gång innan man stoppar i sig sånt man i vanliga fallbara proppar in i munnen... Stort BIAS blir de dåi undersökningen. Men, men jag ska göra mitt bästa. Bara det att stoltheten inte vill underlåta sig att erkänna att jag äter "ohälsosamma" saker. =)

Imorgon är en ny spännande dag. Sitter uppe mitt i natten, så jag borde hoppa i säng, men jag känner mig ovanligt pigg och full av energi och motivation. Skumt.

Trädgårdsdjur, helgbesök och mentalt träningsprogram

Ja, här sitter jag och ska komma igång med dagens mål: skriva klart mitt mentala träningsprogram. Fokus skall ligga på att förbättra mitt fokus och min koncentration på tävling. Samtidigt som jag skulle ut o hämta posten ser jag mina trädgårdsdjur, kaniner/harar... Så fina, det kryllar av dem här på östra stranden!



I helgen har jag haft stor besök av familjen, Daniel, Hoffa och Pusse. Underbart! Det var så roligt att ha dem här i lilla ettan. Fungerade hur bra osm helst att ha missarna här. Och otroligt skönt att få träffa Daniel, det var tre veckor sedan. Vi hann med ett bänkpass, ett markpass matlagning, promenad på stranden, en titt på stan, underbar asiatisk buffe och allmänt kärleksrus!



Jag har också hunnit med att jobba och springa på massa föreläsningar! Full rulle med andra ord. Nu är det ny vecka och nya tag. Till helgen skall jag iväg till Eskilstuna och vara med på ett landslagsläger, det skall bli otroligt kul! Daniel skall med och coacha, och tyvärr kunde inte headcoach bli med...

Helgen därpå är det dags för styrkelyft DM på hemmaplan. Jag har börjat ladda som smått, men har 3 träningpass kvar. Nä, dags för att bli lite effektiv, förmiddagen bara rusar förbi!
Ta hand om er
Kram

What a day

Ja, de e ofta imitt lilla liv som dagarna blir hutlöst lång och intensiva - men de e gött! Var på en kanonföreläsning med mycket flashbacks från min egen idrott. Därefter en lite "ta igen tid" stund med min kära vän, mycket att snacka om på knappa 1 h... Sedan haft en kort visit hos studencentrum i och med att jag var orolig att B-kursen skulle bli inställd nästa termin, men det verkadevara lugnt - skönt.

Därefter ett intressant labb med undersökning om hur man presterar i olika situationer - prestation individuellt utan publik samt med publik, tittade på faktorer som anspänning i form av pulsförändringar samt gjorde ett CSAI-2 test, kognitiv state anxiety inventering. Kul kul... =)

Därefter en kort visit på vårdcentralen, spännande att härmed tillhöra hallands län - nu e jag hallandsbo på riktigt - weheyy

Sedan till träning,hungrig som en galning blev jag bjuden på massa godsaker innan träningen och presterade på topp - skönt, bra att bänken fortsätter hålla nivå. Lite mage också så klart, men de e inför beach 2009 o inget annat, haha...
Sedan shopping på Netto - billig fläskfile, men fick ändå fel pris *suck* Aja, ska bjuda darling på gottigottgott i helgen tänkte jag. =)

Sedan hemma, hungrig som tuuuusan, tränat hårt, cyklat i motstånd

Mycket att ta igen

Ah, har förstått att en del sitter o väntar o väntar på vad som ände efter den där frukosten i Sydafrika =) Mycket har dock skett. Genom en kort sammanfattning så blev det ett brons i bänkpress, 4:a totalt. Fick kämpa som en gris i knäböjen med domslut över grunda knäböj, jurynoch domarna var inte överrens och det var mycket på en gång. Tur att man e så galen som jag så man kan ta sig igenom skiten i alla fall! Annars var sydafrika helt unbelieviable... Massa att se, massa att göra =)

Här hemma då? Jo, plugget rusar på i störtfart, det är tufft mycket att läsa, mycket att göra, men så kul. Jag är så nöjd med utbildningen hittills!!! Just nu har jag avslutat min första tenta, första hemtentamen, första labbrapporten och seminarie, snart dags för nya uppgifter, imorgon är det artikelseminarie!

Idrottspsykologi är så otroligt intressant och givande. Jag blir bara mer och mer intresserad ju mer jag läser. Har riktigt bra stöd i studierna också av min kära gamla GIHare. Det är grymmans - tack tjrejen.

Annars går träningen lika bra, genomförde mitt första DM på annan ort, Bänk DM här i Halmstad, lyckades lyfta upp 115(!) i bänken - helt otroligt, hade hoppats på 112,5 som är nytt svenskr rekord, men att det skulle bli 115, hade jag ju tänkt som mål till Bänk SM i november =) Jajja, hur kul som helst.

Sen har jag ju börjat jobba också. Jobbar nu 25%på DUKA Eurostop här i Halmstad, trivs himla bra, men saknar så klart mina kamrater på DUKA karlskoga, något som är himla roligt är att de i KGA fått en ny tjej från HAlmstad, haha och så jobbar jag här - tokigt va?

Tjaaa, annars då? Jo jag har hunnit med två resor hem, det har funkat bra, tåg ena gånge, bil den andra.. Men det där med SJ, hej å hå, deras tågpriser är ju helt psycho... Men, inte så mycke att göra åt, inget att bry sig om, vill jag hem så ska jag hem =)

Daniel kommer hit i helgen, ska bli himla skönt, saknar han o missarna, de ska också med. HAha två katter i 18 Kvadrat. tjohooo, de kommer bli circus här... Bäst att köpa en vattenspruta =)

Nä, nu ska jag på föreläsning om arousal and anxiety och sedan laboration. Därefter bänkpass =)



Ha de bäst
KRAM


RSS 2.0