Grattis mormor!

Skepp o hoj!

Idag har det varit en riktigt aktiv dag. Först började dagen med ett seminarium inne på universitetet. et handlade om hur man är som lärare i ämnet idrott och hälsa med underklag från en  bok som vi skulle läst lite ur. Det hela gick bra!  Men hade mest i huvudet att jag skulle direkt till Karlstad och gästa Sveriges radio P4 värmland!!! Det hela gick som smort. Dock körde jag självklart fel och ringde och gapade på stackars sambo om att jag aldrig kan hitta rätt och att de e så typiskt m.m. (ni vet väl hur fruntimmer är - ja, jag är likadan...!) Men, fick lotsning av en anställd på radion och hamnade tillslut i studion i alla fall =)

Det var himla roligt att träffa Per Larsson på radion samt att få berätta ltie om mig själv. Kanske, kanske, kanske kan det bli lättare med sponsring... Eller kanske inte.. Verkar mest vara spiorter som redan har mcyekt pengar som får sponsring och så klart - lagsporter.... Fasikken, fotbollsspelare i div 3 får ju lön (!) Shit om jag fick lön för att träna skulle jag göra 600 kg imorrn *skämtosido*...

Jajja, sen var det dags för lite kaffe hos mormor som fykller år - GRATTIS! De en av de få som alltid ställer upp, familjen är liten men bra på alla sätt o vis!
Därefter dags för tung knäbösträning på VAK, riktigt gött o få pressa sig lite, e dock lite nervös efter lite täppt näsa.. men de ska inte vara nått. Jag har ju inte ont i halsen =)


Dagen avslutades med ett tränarmöte med simföreningen, det gick bra. Krävs lite för att få igång tränarna bara. Men jag tycker de e himla sköna personer så jag kommer nog att stortrivas som huvudtränare i höst (Längtar!)

Ha de gott, nu må jag åka hem til min sambo - stackarn... Jag e aldrig hemma känns de som

Kram


Stressad (?)

Nu börjar det kännas att det snart är dags för ett stort mästerskap. Lättirriterad, nervös, grinig och stressad för träningen hela tiden... Tror dock att det kommer gå bra, så här blir det alltid... Men, det blir inte bättre av att jag ser mina konkurrenter gör stormframsteg, uss, jag vill bara ner på gymmet o träna tills det inte går mer (gud så omoget) men det är dock så det känns.. Prestationsmänniska som jag e...

Jaja, jag har i alla fall haft en ganska behaglig vecka med lagom mycket jobb, lagom mycket skola och mycket vila från träningen. Dock kom träningen igång igen i fredas efter 4 dagars (!) vila.. Det känns, speciellt i låren =) Tränade in en ny bänktröja - tror att det ska gå an, träningen blev i alla fall ett personligt världsrekord, inte fy skam..

Idag är det tvätta och simma och ledarskap som gäller, hade önskat att få stanna i sängen heeela dan *trots att jag vet att jag inte klarar det* men just tanken av att inte ha någonting alls inplanerat... (?)

Imorgon e jag månadsgäst hos radio P4 Värtmland! Det ska bli suuperroligt - bara jag hittar dit... Jag ska under ca en timme prata om mig, min träning och Junior EM på plats! Spännande värre.

En annan rolig nyhet är jatt jag fått besked att jag mottagit Rotarys idrottsstipendie 2007! Riktigt skoj. Kul att få lite tillbaka när man tränar så hårt. Tack!

Ha de gott K R A M

Rapport

UNDERBART! Idag gick ju tävling precis som planerat - hur kul är inte det? Jag går fortfarande och undrar när kraschen skall komma... Eller e de nu jag får tillbaka för all skit som vart när jag var ungre? KAnske, men hur som helst gjorde jag en riktig topprestation idag även fast jag inte gick fullt. Resultaten blev 170 kg i knäböj, (gammlt pers och svenskt rekord 168 kg), 100 kg i bänkpress (gammalt pers 97,5 kg och svenskt rekord), 170 kg i marklyft (gammlt pers 165 kg) och sammanlagt 440 kg (gammalt pers 425 kg och svenskt rekord ) Alltså, personligt rekord i allt och nåra nya svenska rekord. Dock blev rekorden inofficiella eftersom vi inte hade några förbundsdomare. meeen, som jag nämnde tidigare denna tävling var bara genrep inför JEM och det ser ju ut att kunna gå riktigt bra om träningen de sista veckorna funkar som de skall =)

Riktigt kul och jag är verkligen helnöjd eftersom jag bara gjorde två försök i varje gren (man har tre försök) Så, nu e de bara o träna på och satsa hårt inför JEM!

KUL

Dan före...

Japp, imorgon smäller de, eller ja jag kommer få ta i lite i all fall =) Ska tävla på serieomgång två här hemma i KArlskoga. Hoppas på fina resultat men allra viktigast är att få känna på min form inför EM;.. Veta vad jag behöver jobbar mer eller mindre med samt se hur träningsupplägget skall se ut de sista veckorna innan mästerskapet! Ska bli riktigt kul faktiskt, skönt o få tävla lite på hemmaplan innan en stortävling!

Idag har jag varit i Göteborg (Tjörn) och firat kusinens konfirmation. Det var riktigt trevligt, dock en kort visit, men de e väl så de kan bli ibland. Hade velat haft lite mer "egentid" med kusinerna, men de får bli någon annan gång! De blir lite tajt om tid när det är så många som vill komma och gratta... I alla fall grattis Micke! och nu e de NÄSTAN vuxen *skratt* - jag e fortfarande inte de kan jag tycka ibland, trots att jag både konfirmerat mig, tagit studenten, läser på universitetet, arbetar, har flyttat hemifrån osv osv. Men, man kanske måste vara ett barn ibland för att kunna slappa av (?)

Som sagt tävling imorgon så de e bäst att jag hoppar i säng. Folk kanske tycker att det är skam när det är eurovision song contest men jag e ärligt talat inte så insatt eller intresserad o inte heller motiverad till att titta (allt kommer endå stå i tidningen imorgon)...

Kram på er

Yes!

jo, jag skrev min sista mattetenta idag - o jag klarade den! Så med ett godkänt på alla fyra tentor så får jag nu ett godkänt på den kursen. Det känns skönt att jag klarade att läsa parallellt - nöjd!

Idag har de varit en liten minifxardag på morgonen med skrivning av mattetenta kolla igenom kalendern, städa undan all mattelitteratur och ordna upp lite småsaker som jag lagt på hyllan =). Himlans skönt.

Men, det var gårdagen som var riktigt speciell. Hade nämligen fått en förfrågan för cirka en månad sen om jag var intresserad av en anställning i karlskoga Simförening som huvdtränare. Jag blev alldeles till mig och sa att de va ju en av mina drömmar att få arbeta med något sådant! Med mycket ideer i huvudet fick jag slutligen en anställningsintervju med föreningens styrelse igår kväll. Det gick otroligt bra och det ser ut att stå klart att jag under kommande år Augusti - Augusti 08 skall vara anställd som huvudtränare i KSF! Himlans roligt, de e verkligen som jag sa - EN DRÖM!!! Jag hoppas verkligen att jag kan göra det här jobbet bra, jag ska verkligen göra mitt allra allra bästaste. Något som jag dock vet är att jag kommer få slita arslet av mig eftyersom jag ska läsa dubbelt i höst också. Men jag tror jag skrev bara för någon dag sedan att jag klarar de mesta bara jag bestämt mig. Och det här vill jag verkligen  INTE missa!

Men, det var en lång dag igår. Mend skola mellan 8-16.30, möte en timme, träna B-gruppen en timme och sen simma själv en timme, plus inhandling av mat så kom jag inte hem förränn klockan tio. Kändes lite tungt. Men de e väl så de blir ibland. jag e glad endå. Livet rullar på, de känns nästan som att jag bara väntar på den stora dödsstöten eller nåt.. För nu har det gått bra (alldeles för länge...)

Ha de gott - nu ska jag åka in till universitetet och kasta kula, hoppa häck och spela handboll...
Kramens

Inge ledigt

Nepp. Som jag tidigare skrev idag så var detta en ledig dag. Den var dock behövlig för sömn och vila - men jobbet ringde precis när jag skulle sova om och ville ha mig där hela dan - nästan. Så fattig som jag e fick jag pallra mig iväg - inget negativt med det, men synd. Riktgt bra att jag har en chef som ger mig så mycket timtillfällen eftersom jag lever på noll pengar just nu - jobbit.

Sen bar de av en stund till träningen. Det var riktigt skönt med ett kort, lätt pass för en gångs skull. Nu är det bara vila och lite viktnedgång inför söndagens tävling!

Kram

Fy på mig!

Nu har jag varit dålig ett tag på att skriva. Men det känns som att jag verkligen haft häcken full ett tag... Men inget felmed det - så e de ju ibland =). Men som jag tror att jag har nämnt tidigare så e de så som jag trivs bäst. Idag är en såmn där knepig dag. Kalendern e helt tom på anteckningar idag - förutom träning iofs... Men de känns jätteskumt, vad aska jag hitta på??? Egenetligen säger kroppen och huvudet - INGENTING, men nåt må jag ju göra =)

I helgen var jag iväg med Karlskoga simförenings elit och simmade jönköpings tävling, Rosenlund sprint. Det gick jjättebra för de små liven. Jag försökte göra mitt bästa som coach (det var förstaste gången) men vet inte om de blev helt nöjda. Jag kände mig lite ringrostig. 

Det hände något riktigt trist i Jönköping dock. På  natten till lördag vaknade jag av massor med mardrömmar, ont i kroppen, huvudet men allra värst - ÖGONEN. Jag tänkte väl inte så hemskt mycket på det egentligen utan försökte bara somna om en sådär tio gånger. Men, på morgonen när jag vaknade fick jag panik. Mina ögon var totalt blodfyllda. Det fanns inte ett spår av vitt område kvar... Himlans hemskt... Men jag bet ihop och höll mig hela dagen, vad skulle jag annars göra? Jag hade ansvar om sex simmare... Måste kanske tala om att jag är linsbärare sen årskurs åtta och varit världens slarver, dvs inte ta ut dem, inte tvätta ögonen med vätska, går sällan till optiker - bla bla bla. Anledningen till slarv har nog varit för att jag ALDRIG haft det minsta bekymmer med ögonen - förränn nu.

På lördagkvällen blev det så hemskt att jag trodde jag skulle bli blind (ärligt talat) Så jag åkte in till Jönköpings akutmottagning och Ryholm och fick den finaste mottagning någonsi. Fick snabbt hjälp av sköterskorna med droppar och tips. Men fick dock komma tillbaka på söndagen. Det visade sig att hornhinnan fått syrebrist - ajaj och därför hade ögat utvecklat flera blodkärl som gått in i hornhinnan - inte bra sa läkaren, men att jag hade haft världens tur då jag varit sååå slarvig.. Fy på mig med andra ord. Inga linser på en månad blev domen och ett besök hos optikern innan jag började igen.

Det var då som beslutet om operation blev vädligt tydlig. Jag har funderat på det tidigare men inte vågatmen eftersm jag e såå otroligt dålig och VET att jag inte kommer kunna sköta de ens om jag utsattes för våld... =) så e de lika bra att operera ögonen. Det kostar ju faktiskt bara 20 000 kr och de e riktigt bra jamfört med hur dyrt det blir med alla dessa linser, optikerbesök och glasögon tills jag blir gammal... Så, den 27 juni e de dags för operationsbordet på Våga klinik i Göteborg...*nervös men samtidigt väldigt glad för beslutet*



Ujuj de blev en riktig roman de här.. men jag har mer o berätta så I keep on going. e de ointressant så sluta läs o hitta på nåt annat *skratt*

I måndas var det dags för ett otroligt viktigt och tung knäböjpass inför söndagens minitävling. Otroligt taggad, men trött efter en lång dags väntan och idrott på universitetet var det dags. Det gick så himlans bra. Jag är just ny lyckligt lottad - och lycklig med för den delen. Jag tror att det kan tänkas gå bra i helgen - men vi får se =) De blev i alla fall åter ett personligt världsrekord *tjohoo*

IGÅR var det världens bästa dag - jag hoppade trampolin i tre och en halv timma!!!!!! Det var det bästaste någonsin som hänt mig. Vilken känsla - pruetter, salto, volter you name it - allt går ju o göra! Jag kände mig så stark o smidigt, otroligt! De var en kille som kom från Stockholm, som var truppgymnastikcoach som visade oss. Ja, hursomhelst de va de bästaste - jag ska absolut stanna i örebro ibland o hoppa trampolin med kompisarna, synd att vi inte fått gjort detta tidigare! Efetr det var jag totalt utpumpad på energi i kropåpen, men vad gör väl de när man har dans med KIA, hon e kanon som lärare. Vi dansade till Grease med olika koriografier och det var också riktigt kul. Dagen avslutades med en timmas avslappningssimning i strandbadet - riktigt skönt. Jag gillar verkligen att få simma, huvudet får verkligen koppla av =)

Som ni förstår har de hänt mycket men de nog endå inte allt. Ha de gott o så ska jag sköta mig o skriva

Kram


Välkommen

Jo, välkommen maj! Jag och sambo konstaterade igår att det var riktigt kul o se folk alldeles avklädda trots att termometern faktiskt kan trilla ner mellan 5-10 grader.. Vi skrattade och antydde att det troligtvis har att göra med att folk vägrar inse att de fortfarande är kallt, nu vill de ha VÅR! Och visst är det så... Men man kan ju inte gå o va avklädd så man blir sjuk...

Har ramlat in på youtube också.. shit, folk gör allt för att synas.. snacka om att media fått en så knepig roll i folks liv, tänk bara mig sitter här o skriver så att alla ska veta vad jag tycker o tänker. de e skumt, men så de e...

Jaja, tränade bra igår. stark i knäböjen, de e bra efter att ha varit på en brakfest i örebro med två goa studentkompisar.. De va himlans skoj. Helt otroligt att man kan vara så stark efter en sån kväll =)

Nu ska jag göra mig fin, för bror fyller 19 år..

Bye bye

RSS 2.0