Sälen och en riktig tuff vecka

Jaooo
Förra helgen var jag och sambo i SÄlen!!! Det var grymt. Det var mest en sista minuten trip, men blev ju hur bra som helst. Jag hade haft det hektiskt och var helt sönderstressad och behövde verkligen detta. Vi hamnade i en stuga för 6 personer på Högfjällshotellet i Sälen... Grymt - bara vi två.. Vi kom dit på lördag morgon och satsade fullt på lindvallens backar. Det ar kallt och blåsigt, men vi gav oss inte utan hann med det mesta vad avser backar och tuff åkning. Vi är såna som vill åka MYCKET skidor - och det fick vi verkligen. På kvällen var vi utmattade till max och valde att duscha - laga mat - kolla melodifestival och sedan kracha ner i sängen... Daniel frågade vid något tillfälle om vi inte skulle passa på o se oss om när vi ändå var i sälen där vi inte var förut, men vi var båda alldeles för trötta för att orka medså det blev en tidig nattning...

Nästa dag var vi i full färd.. Testade på både Högfjället, Tandådalen och Hundfjället (VÄGGEN * 3!!!) Det var grym åkning, blå himmel och plusgrader - kan det bli bättre?!...

På lunchen hann vi även med en skoterfärd - det var gryyyymt... Värt varenda krona (det var iofs inte jag som betalade hahaha)

------------------------------

Ja sen var vi hemma och back in reality... shittans denna vecka har varit heeeelt sjuk, plugg plugg plugg.... Hemtenta, labbrapport o muntlig redovisning på peddan... Men allt är avklarat och imorrn skall jag bara in till öret för utvärdering och inlämning - sååå skönt... KAnske lite ledigt i helgen... Dock börjar nästa kurs på måndag, och enligt kurshandledningen ser det ut att bli ännu mer jobb - men så ska de va, man ska vara glad att man inte har tråkigt i alla fall =). O jag får ju verkligen lära mig saker som jag är superduper intresserad av, iofs inte paddan - men jag syftar så klart till Träningsläran!

Har börjat lura lite på var jag vill att min examen ska sluta, har en god ide, får se hur det blir - den iden innebör en total förändring i mitt liv, ny bostadsplats o allt vad det innebär - vi får väl se hur dte blir Jag gar ofta många drömmar och ideer... Det var så roligt en tjej i min klass sa idag :" Du är så rolig Lucia, du har alltid så mycket på g, du är inte rädd för att testa och gör allt du vill göra!" På något sätt var det skönt att höra, det är lite så jag upplever mig själv också, jag kommer bara leva en gång och jag kommer aldrig mer bli ung så de e lika bra att köra på så hårt och mycket det går.....

Ha de fint

Blandat

Jo, de kan man säga... BMåste nästan börja med tisdagen - helt unbelieveable... Körde aerobix o sedan Body Combat! O shittans, va larvigt de va med den sista av de två... Ujuj,,, ja där gjorde jag ingen succé och fick ingen lust att prova igen...

Sendan var det en hård onsdag, pluggpluggplugg på universitetet med mina kursare, skrev labbrapport om VO2max, laktatest och kroppssammansättningsmätning... ujuj slitit, men troligtvis det mest intressanta jag gjort under mina hittils tre år på universitetet... =)

O idag då - valentines day.. helt överreklamerat - bara för att alla butiker skall tjäna en extra slant.. Men självklart fick de nära o kära sin dos av kärlek... Lite uppvaktning hos mami, janne Ö och med sambo... Avslutade dagen med godishjärtan till mina simmare efter ett tungt träningspass - bara för att de e mig mycket nära!

Jaha o så sitter man här o låter världen få veta allt man gör - nästan.. helt skumt. Men skönt e de o få skriva av sig så här på kvällningen. Lite tristess känner jag dock.. Vill bara iväg - har bokat en natt i sälen i helgen - ska bli grymt att komma iväg o få skaka rumpan i backen! Elin Lanto uppträder lördag kväll - inte missa!

Imorgon; ett stenhårt knäböjspass - wohoo... O sen plugga hemtenta i kursen "idrottens mätmetoder!" - kul men svårt.

Börjar fundera lite över framtiden. Nästa år blir jag första års senior, har lite funderingar på att fly Karlskoga, hitta en annan stad och plugga mitt sista 1,5 år på annan ort - tror det kan göra mig gott, och vad jag vet så finns den kurs jag vill läsa endast en bra bit härifrån, närmare bestämt Halmstad och Lund =) Kan bli en fin erfarenhet - och mognadsperiod, kan jag lugnt behöva!

Ha de bästans

idrott, idrott och överträningssyndrom

Ja, de e konstigt, så mycket som jag brinner för, men det skumma är att lågan slocknat, men engagemang och intresse finns kvar. De e konstigt, jag vill ju men kan inte. Jag försöker vara på alla ställen hela tiden, men samtidigt känns det som att jag är ingenstans. Jag behöver något, snabbt, en vänding, ett uppvak.

Jag känner som att jag står i ett vägskäl, det enda jag vet att jag vill satsa på och som fungerar är styrkelyft - oroa er inte för det. Men resten (?) känns otroligt förvirrande. Vill inget hellre än att lägga ner - allt, förutom idrotten. Men det går väl inte, inte som det låter på alla andra. Idag fick jag höra en mycket intelligenst sak av en vuxen man på träningen. Han berättade att föräldrar och vänner vill så väl, de talar om för en vilka val man skall göra, vilka vägar man skall gå. Men, ändå sa han, tänk - de vill bara väl - alltför väl. Men det är bara du själv som vet vad du känner, hur du känner och vad du innerst inne vill.

Jag vet ju det, så väl, men samtidigt så funkar det inte. Åh, ibland önskar man att någon bara gjorde nåt, ändrade situationen. Men jag vet ju så att det är bara jag som kan bestämma hur jag ska ha det, det finns faktiskt ingen som tvingar mig till något - det är skönt att veta, men varför väljer man då så tokigt många gånger. Just nu har jag många assesments på listan. Jag försöker börja i en ände, men jag blir så trött, så utmattad, och kommer liksom aldrig till mållinjen med det jag tar på mig.

Min positiva sida finns när jag vill peppa mina unga atleter på träningen, men till mig själv funkar det inte, alla bilder och minnen av goda tider är som borta, fast jag minns dom, men får inte känslan tillbaka, det där lyckliga, målmedvetna och säkra som en gång fanns är som borta. Jag känner ett stort behov att vara ensam, helt ensam, ingen annan att bry sig om. Så vill man väl inte ha det? Man behöver ju alla runt omkring. Men energin räcker inte, jag tappar allt omkring.

Ja, det är ledsamt att få ur sig all skit, men jag vet, alla kan ha upp och ner, men ibland kommer man inte ur den där spiralen.

Det är änd konstigt, trots all skit funkar styrkelyftet så bra så det är inte sant. Allt annat känns som på blöt is - väldigt slirigt...

Igång igen...

Japp skolan kör på till tusen.. Det är tufft och påfrestande, idag höll jag på att få ett utbrott på mina kursare. Jag blev riktigt förbannad. Men så kan det vara. Jag orkar inte låtsas vara snäll och trevlig alla gånger, känne rmig många gånger så orättvist behandlad, men en sak har jag bestämt - att jag inte tänker dra någon annan lass, då gör jag hellre hela jobbet själv.

Vad gäller mina lår så exploderade de flera gånger denna vecka, har pumpat spinningpass, promenader och idag fläskade jag på tre tvåor på 160 i knäböj... de e gött. Får hoppas att formen håller i till mitt sista JSM i mars... Man vet aldrig, men de får än en gång bli allt eller inget.

Min köra bror har legat på sjukhur i flera dagar, väääldigt illa därann. det var hemskt att se, han hade otroliga magsmärtor och hela resan slutade med tre titthålsoperationer och en boprtttagen blindtarm. Dock var det inte blindtarmen det var fel på utan förstorade körtlar - och läkarna vet inte vad det beror på. Trist, men nu är han hemma och på fötter igen.

Vad gäller övrigt i mitt liv känner jag en stor tyngd på mina axlar, är förvirrad angående min utbildning och min framtid, och jag önskar att jag var på så många andra platser än där jag är nu. Det jag är helt nöjd med är i alla fall styrkelyftet, det tänker jag inte släppa de e de jag älskar.

Får se hur jag gör, de e 17 tuffa veckor kvar sen ska jag nog ta de lugnt i sommar.
Ta hand om er
kram

Mina lår har exploderat!

Ja, dfe kan ni ge er tusan på. Spinning e livsfarligt för en styrkelyftare, efter 10 min å cykeln trodde jag att jag skulle avlida, låren kändes som att e var 100 cm i omkrets o nära på explosion.. Men, envis som man e tar man i lite hårdare.. Höll hög, hög puls hela passet... De va grymt. I love konditionsträning. Trist att det blir så svårt att tajma in det när de e högsäsong i styrkelyftet - i sommar får jag satsa på lite extra förbränning. Inte för att jag vill gå ner i vikt, men jag vill bli lite mer stonehard! yeah!

Nu ska jag skriva ett bajspm i pedagogik och så ska jag läsa nåra sidor i idrottspsykologiboken samtidigt som jag smaskar i mig en kycklingsallad.
Take care
Smack

Åh, sol!

Jaaa, då kom solen för ett tag!
Idag har jag många bullar som skall in i ugnen.
Det ska pluggas pedagogik och skriva ett två-tresidigt PM. Det skall pluggas Idrottspsykologi, har tenta den 1:a mars.
Sen vill jag gärna hinna sola mig lite, börjar se sådär tråkig ut. Och förhoppningsvis hinner jag ner på klubben o sncka lite trams och sen iväg på ett spinningpass. Med tanken på vad klockan är så är det nog rätt lugnt med att hinna allt dettans... Men jag är bra på att få klockan att gå om man säger så... =)

Ha de najs

Ljuva söndagar?

Jahapp
då var JSM i simning avslutat också. Helgen toppades med ett brons på distansen 100 m bröstsim av tjejen Jenny Falkeman-Brink som är endast 14 år (fyller 15) en av JSM:s yngsta förmågor. Detta var hennes första JSM medalj, och vi hoppas på fler i fortsättningen - stort grattis!

Min helg är också slut, jag är trött och utmattad av en lång helg med coaching och tävling! Försökt att hinna med lite skolarbete, men det har avrit svårt... Får bli ett ryck imorgon. Är ledig så jag ska ta tag i så mycket jag hinner och mäktar med. Tänkte jag skulle hinna med något svettigt gruppas på gymmet också - för variationens skull!

Ha de gott

YEAH!

Jahapp
Då var Göteborg cup avslutat!
De vaer en supertävlingmed otroliga resultat
Personliga rekord i samtliga discipliner och även ett nytt svenskt rekord i styrkelyftsbänkpress och enbart bänkpress i damjunior klass 75 (ja, jag ver en liten tjockis denna gång!!)
Serien blev 175-110-172,5 = 457,5 !!!
Sååå nöjd. De varäven perspå poängvilket betyder att viktuppgång gett rättvisa!
Vad mer kanman säga, ja nu e de bara att kötta på till Junior SM om fem veckor i Sveriges Kiruna! Då är det än en gång allt eller inget.
Nu ska jag ta en låååång dusch

Ett särkilt stycke med tackhälsningar bör tillägnas hela Västra atletklubbens Göteborgsstab - tusen tusen tack för allt stöd. Jag vet att jag blev aggresiv och tokig där i brjan, men utan er hade det aldrig gått så här fint!

Speciellt tacktill Thomas Gustavsson och Robert KArlsten somlindade mina knän inför alla knäböjsförsök - det var GULD!

Just ja, jag bör ju tillägga att älskade sambo gjorde en helt ok tävling för första gången han gjorde serien 150-100-207,5 = 457,5 --->Samma resultat som mig. Men han e nybörjare och endast 65 kg lätt!
Så kul
Grattis älskling. *stolt*

Kram på er

Bra prestatoner i Uddevalla

Dagen har flutit på bra och både Jenny och laget. Jenny lyckades komma vidare till semi på 200 br i eftermiddag och laget slog personligt rekord och nytt distriktsrekord. Grymt roligt att få vara där med tjejerna på deras stora dag. Nu är det bara att peppa på tjejerna ytterligare för det är ju en eftermiddag och två dagar kvar!
Stort lycka till.

Imorgon är det dags för mig. Årets första tävling som sagt. de e allt eller inget. bara o köra =)

RSS 2.0