Fredag

Jojjomän! Dags för helg med nya strapatser. Iofs blir det en lugn helg med besök av moster med familj, lite träning och mest slappa =) Idag har jag bara tagit det lugnt också, helt sjukt - va händer *skratt* Har städat lite, grejat med lite administrativa grejer för styrkelyftklubben och simföreningen. Sen har jag varit ute på en underbar höstpromenix och så har jag solat mig lite =)

Hösten är absolut bästa årstiden tycker jag. Jag gillar att det är lite kyligt o fina färger! Kanske beror de på att jag är född då? Mja, jman vet aldrig. Kanske bör tillägga att jag har uppdaterat min hemsida lite granna! Lagt in lite egobilder*skratt* Men, det är alltid kul att få visa upp vad man har åstadkommit på bild, like it or dislike it!

Ha de mumma, nu ska jag träna.
Kram

Vandring i fjällen, Ögonoperation och lugn vecka

Tjolahopp tjolahej.. Helt otroligt jag har varit en vecka i Enafors och Vandrat i jämtländska fjällen, snarare sagt en vandring till och upp på sylarna! WOWWAWEEWA säger jag bara. Har aldrig varit med om ngt liknande. Vi var 11 studenter från örebro universitet som var ute och vi sov i tält, fick uppleva alla väder från strålande solsken och 10 grader varmt till snöstorm med 20-30 sekundmeter storm och snöblandat regn som vinade som spik i ansiktet.. Shittans va roligt vi har ahft och resan toppades med ca 200-300 höjdmeters klättring upp på syltoppen med bara kängor i replag. Har aldrig varit så rädd och så nära döden, men underbart var det vill jag lova!!!!

Har aldrig heller varit utan dusch och tvätt i en hel vecka, när vi kom till fjällstationen satt det riktigt fint med bastu, kallbad och dusch =)

Detta gör jag gärna om, med goda vänner och stora leenden kan man nog genomlida allt känns det som!

Sedan var det det här med ögonoperation. Hm, har än en gång flyttat denna pga hektisk träning och tävling. Trist, det var dags nästa lördag egentligen, men fick flytta igen pga bänkpress DM. Så nu blev nya order den 16 december, ännu två månaders lång väntan *suck* jaja, så är det. Jag hoppas att det skall passa bättre, det är samma dag som KM, men det borde vara ok. Kanske missar jkag klubbfesten,  eller så tar jag mig dit i solglasögon.haha

Lugn vecka, just ja. Jo jag har varit ledig hela veckan, känns så himla skumt. Trodde att jag skulle behöva plugga inför en tenta som var planerad nästa fredag, men fick igår veta att tentan blivit flyttad en vecka, så det innebär att jag ej behöver börja plugga än. Har varit hemma och fått vara lite husluig, kunnat träna i tid, gått på stan o bara tagit hand om kissen! Riktigt skönt.

Just ja, jag fyllde ju faktiskt 22 år i tisdags. Hade ett liten minikalas med mami, pontus och mormor och Daniel. Tiny Tiny, men som vanligt så är det ju de närmaste man vill ha omkring sig. Fick fina presenter som jag tackar så mycket för =)

På fredag kommer moster och kusiner. Ska bli kul. jga har tagit på mig att anordna en söndagsmiddag, hoppas det blir bra. Vill gärna kunna bjuda på något. Återkommer med rapport om det blev pannkaka eller fest.. haha

Ha de lyx
Kram Lucia
 Syltruppen
Tälta
På syltoppen 1795 möh
sol
Snöstorm
Fullpackad o redo för en vecka i fjällen

Junior VM, serieomgång 3, matte, Black eyed peas och en vecka i fjällen!

Jaha, då har jag vart iväg på mitt VM, det slutade med serien 160-100-157,5 sammanlagt 417,5. Inte någt värre personligt resultat men i alla fall ett brons i bänkpress och ett svenskt rekord i samma disciplin. Jag är summa summarum rätt nöjd, men hade hoppats på ett bättre resultat. Hade en fin vecka i Franska Toulon, med havet nära till hands och vackert väder i sex dagar!

Hemkommen och sugen på revansch ville jag testa att väga vad jag ville och tävla igen tre dagar efter min stora tävling. Hängde med klubben på serieomgång tre och ställde upp i enbart bänk. Resultat blev helt ok. Ett nytt personligt rekord i bänkpressen med vikteen 102,5, vad jag vägde behöver vi inte orda om här (haha). Men, mycket nöjd att ställt upp och kul att få tävla utan att behöva tänka på vikten...

Sedan har en gansak trälig vecka förflutit här hemma. Nedslagen av besvikelse av att matematiken på högskolan inte var alls som jag trodde, full med analyser och bevis kände jag att det inte alls var kul på något sätt och bestämmde mig att hoppa av matematiken och göra något annat. Beslutet blev att läsa tre terminer geografi istället och bli gymnasielärare i matematik och geografi, vilket inte känns helt fel, men trist att få en termin med lite andrum, fast, kanske är det bara bra att få en lite lugnare termin, vilket innebär att jag kommer läsa 75 % i örebro med kurserna träningslära 1 och friluftsliv. Vilket iofs är riktigt riktigt kul =)

Med kursen friluftsliv följer en vecka i svenska fjällen, närmare bestmt i sylarna och startstationen är enafors fjällstation. Det kommer att bli så häftigt, ett riktigt test att klarar en hel vecka ute i naturen med tält, vandring, överlevnad, mat i spritkök, utan dusck och allt vad det innebär.

Igår var jag även på en konsert i stockholm, det var Black eyed peas som gästade Hovet! Det var riktigt grymt. De som följt med i svängarna vet att jag varit på dem redan föär tre år sen exakt då de spelade i Australienska Brisbane. Konserten i Stockholm var inte riktigt lika storslagen som den förra, men helt ok. Det blev sent hem, närmare bestämt strax efter två snåret i natt, men det var otroligt bra och kul!!!

Så, nu gäller full förberedelse genom att packa väskan och köra friluftsartiklar! Längtar massor. Efter fjällresan väntar en tuff period med träning för min del och jag har framför mig årets upplaga av Bänkpress DM, styrkelyfts DM och Bänkpress SM. Sedan är årets säsong över. Men jag hoppas på att verkligen få prestera mitt max innan året är slut.

Ha de gott allihopa
KRAM

På väg mot årets JVM!

Sådärja, nu är jag allt inne idag med! wow =) Så, nu ärväskorna packade och jag, Daniel och lilla Pussi sitter och bara väntar på att jag ska åka. Ska bli gött att få komma bort och släppa verkligheten och bara få fokusera på det jag ska göra - nämligen lyfta s bra jag bara kan och jaga resultatplats! JAg vet inte alls hur jag ligger till denna gång, har valt att inte fokusera på min position utan att denna gång fokusera på BARA MIG!!!

Det kommer gå jättebra det är jag ganska säker på, bara planet får lyfta och jag vet att jag är på tävlingsplatsen så vet jag att den där känslan jag alltid får kommer att infinna sig hos mig. Jag har förberett mig bra så nu är det bara att prestera som återstår! Jag ska visa dem allihop.

Så, jag hoppas hela min vänskapskrets sitter och håller alla fingrar och tår som de har på onsdag klockan 13.00, då är det dags. Ta hand om er där hemma, rapport kommer.

Puss o kram


image9

En tung knäböj tagen från förra årets JVM i Sofia, Bulgarien (Bilden tagen av Håkan Risberg)

image10

Pussi ville också åka med till Frankrike för att hejja på matte!

image8

En glad Lucia innan tävlingen!

RSS 2.0