En tids uppehåll - igen

Ja, det var ett tag sedan jag skrev. Det är för tillfället mycket annat att tänka på och prioriteringarna är många. Dock har stressen lagt sig en aning i mitt liv och jag känner att jag har större kontroll på många saker. Idag är det en heldag hemma, ska plugga och förbereda lite studieunderlag till en tentamen som är nästa lördag. En tentamen i kognitionspsykologi - mycket intressant, men ett stort studieområde!

Håller på att ladda upp inför årets senior SM, jag är ju som nämnt senior nu och skall visa att jag har lite att säga till om även i seniorlandslaget. Målet med tävlingen är att prestera personbästa av något slag, sedan vad som händer därefter är bonus. Träningen går bra, trots tung influensa och förkylning, men jag var väl stark innan sukdomen och så håller det i sig! Skönt. Har nästa vecka också att träna sen går SM i Sundsvall den 28:e februari.

Imorgon är det alla hjärtans dag, och jag är i Halmstad, långt ifrån alla de som fyller mitt hjärta... Känns rätt trist faktiskt, alla hjärtans dag, påsk och jul är de tider man vill vara med de som är ens nära. Men, jobb på ICA begränsar min frihet och jag får stanna här i min lilla lägenhet.

Jag vill gärna skaffa mig en ny cykel. Den jag har är inte lämpad för en sportspice som jag (!). Däremot är det världens snällaste som lånat ut den till mig, men jag skulle vilja lämna tillbaka den och ha en egen. Får se idag om jag får tid att åka förbi en cykelhandlare och möjligtvis köpa en begagnad. Har tittat på en cykel på biltema, men blev uppskrämd utav att man måste montera den själv, samt att de pajjar efter nåt år... Jag är vid att saker funkar o håller, så blir dock lite skeptisk. Kanske kan hitta en begagnad till samma pris...

Ha de gött
MVH

RSS 2.0